40-50 bin TL'ye sistem önerisi

113123Süleyman

Hectopat
40-50k civarı bir sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak 4070 veya üstü bir şey düşünüyorum diğer markalar hakkında pek bilgim yok. Sağlam ekran kartları varsa önerebilirsiniz ama önceliğim NVIDIA tarafından bir kart olması. İşlemci olarak R5 7600 veya 7500F düşünüyorum biraz kararsızım. Bir süredir sistem bakıyorum ama beni uzun süreler idare edecek bir şey istiyorum. Anakart olarak MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart düşündüm ama çok mu yüksek kalıyor bilemedim ayrıca kasa, PSU, RAM ve depolama konusunda pek bir bilgim yok. Hazır sistem veya toplama fark etmez 1 ay içinde almayı planlıyorum. 1 ay içinde fiyatlar ne olur ondanda pek emin değilim o yüzden biraz kararsızım. Ayrıca 5000 serisi hakkında da pek bilgim yok beklemem gerekiyor mu? Ekstra olarak bu bütçede full beyaz bir sistem alınabilir mi minimum 4070 olacak şekilde? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ryzen 5 7500F işlemci olarak Ryzen her zaman benım içi önde bence 4070'e en iyi gidecek işlemci bu.

50K'ya çıkıyorsanız 4070 Ti Super sistem toplayın.
4070S'e 45'ten fazla verilmez o da iyi parçalar varsa.
PC hocası bugün ya da yarın sistem çıkaracak belki bütçene uygun çıkar.
F/P sistem bekle bence şu günlerde tek tek indirimlerden toplamayacaksan.

4070 Ti Super toplamak isterim ama bu indirimler tam olarak nerede en çok oluyor ona göre bakayım indirimlere. Direkt parça baktığımda 4070 Ti Super sistem şu an 50k yı geçiyor indirim beklemeden toplamak mümkün durmuyor gibi güzel bir 4070 Super hazır sistem bulabilirsem onu almayı planlıyorum önerin varsa güzel olur.

Gün içerisinde Technopat indirim köşesini, hazır sistemler kısımlarını arada yeniletip bakın.
D. A forumda da fırsatlar var, oraya bakabilirsin.
PC hocası, Donanım Arşivi YouTube kanalları video atmış mı onlara bakın. Instagram'dan takip edin. Tek tek toplayacaksanız bile forumları takip edin indirime giren parçaları alın.

Böyle bir sistem videosu çekmiş Donanım Arşivi YouTube'da nasıl bu sistem 4070 Ti Super'li.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…