40-50 TL Mouse Önerisi

Daha fazla  
Önerileri alayım. Bi de mümkünse yanında mousepad gelirse 10 numara olur. Ama mousepad yoksa maks 10-20 TL'lik bir mousepad önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum motospeed f600 mouse siparişim yarın gelecek unutma mesaj at bana sana yorumlarımı söyleyeyim.
Gençler kusura bakmayın değerlendirmeyi unutmuşum motospeed f600 geldi kargo ücretiyle birlikte 36 liraya hepsiburada.com'dan aldım. Farenin + ve - yönlerini söylüyorum
+Everestin mouselarından çok daha kaliteli gerek click basma gücü gerek tepkime hızı olarak everestin ucuz mouselarından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
+Ele tam oturuyor tasarım olarak şık.
+Cs:Go ve Payday oyunlarında test ettim. Giriş seviye bir oyuncu faresi için gayet yeterli.

-Fareyi tutarken arkadaki çıkıntıdan dolayı serçe parmağınız acıyor.
-DPI değerleri yüklenmiyor. Bilgisayarı her kapattığınızda yeniden ayarlamak zorundasınız. Ve farenin kendine has bir programı yok.
-Fare biraz ağır.Alışmak 2 günümü aldı ilk aldığımda fareyi kontrol etmekte zorlandım. Ama bunun mousepadimle de ilgisi olabilir.

Son düzenleme:
Önerileri alayım. Bi de mümkünse yanında mousepad gelirse 10 numara olur. Ama mousepad yoksa maks 10-20 TL'lik bir mousepad önerebilir misiniz ?

O fiyata aldığın hiçbir mouse'un oyun tipi sensörü olmaz. Sadece dışında saçma ışıkları olur. Eğer elinde mouseun varsa bütçeni 100 liraya geliştirene kadar bekle. Eğer elinde mouseun yoksa Logitech M185 al 1-1.5 yıl pili gidiyor hemde everestten 1000 kat kaliteli ve iyi tepki verir sana. Her Gaming yazan ürün Gamin değil arkadaşlar. O ışıklandırmalarda kullanılan ledlerin tanesi 10 kuruş bunu unutmayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı