Gençler kusura bakmayın değerlendirmeyi unutmuşum motospeed f600 geldi kargo ücretiyle birlikte 36 liraya hepsiburada.com'dan aldım. Farenin + ve - yönlerini söylüyorum
+Everestin mouselarından çok daha kaliteli gerek click basma gücü gerek tepkime hızı olarak everestin ucuz mouselarından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
+Ele tam oturuyor tasarım olarak şık.
+Cs:Go ve Payday oyunlarında test ettim. Giriş seviye bir oyuncu faresi için gayet yeterli.
-Fareyi tutarken arkadaki çıkıntıdan dolayı serçe parmağınız acıyor.
-DPI değerleri yüklenmiyor. Bilgisayarı her kapattığınızda yeniden ayarlamak zorundasınız. Ve farenin kendine has bir programı yok.
-Fare biraz ağır.Alışmak 2 günümü aldı ilk aldığımda fareyi kontrol etmekte zorlandım. Ama bunun mousepadimle de ilgisi olabilir.
O fiyata aldığın hiçbir mouse'un oyun tipi sensörü olmaz. Sadece dışında saçma ışıkları olur. Eğer elinde mouseun varsa bütçeni 100 liraya geliştirene kadar bekle. Eğer elinde mouseun yoksa Logitech M185 al 1-1.5 yıl pili gidiyor hemde everestten 1000 kat kaliteli ve iyi tepki verir sana. Her Gaming yazan ürün Gamin değil arkadaşlar. O ışıklandırmalarda kullanılan ledlerin tanesi 10 kuruş bunu unutmayın.