Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 24 Haziran 2021 #11 B 52 Stratofortress dedi: Sizin bahsettiğiniz pad 2 kat daha kalın, bu ısı iletimini olumsuz etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum. Bu değil mi? Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
B 52 Stratofortress dedi: Sizin bahsettiğiniz pad 2 kat daha kalın, bu ısı iletimini olumsuz etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum. Bu değil mi? Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 Ekran kartına kullanmayacaksınız değil mi? Sakın ekran kartına kullanmayın.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 24 Haziran 2021 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ekran kartına kullanmayacaksınız değil mi? Sakın ekran kartına kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır VRM'ler için kullanacağım, neden ki?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ekran kartına kullanmayacaksınız değil mi? Sakın ekran kartına kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır VRM'ler için kullanacağım, neden ki?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #14 Eren AK dedi: Hayır VRM'ler için kullanacağım, neden ki? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı termal pedleri değiştirilmemeli. Orjinalleri çok pahalı.
Eren AK dedi: Hayır VRM'ler için kullanacağım, neden ki? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı termal pedleri değiştirilmemeli. Orjinalleri çok pahalı.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 24 Haziran 2021 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ekran kartı termal pedleri değiştirilmemeli. Orjinalleri çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ekran kartı termal pedleri değiştirilmemeli. Orjinalleri çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır.
3 390845 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 24 Haziran 2021 #16 Hocam @Yener K. hocamız önceki kapanma tarzı bir konunda öneri yapmıştı sanki.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 25 Haziran 2021 #17 @B 52 Stratofortress hocam önerdiğiniz ped yeter mi? 5x5 cm uzunluğunda, baya bir yere yapışacak.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 25 Haziran 2021 #18 Eren AK dedi: @B 52 Stratofortress hocam önerdiğiniz ped yeter mi? 5x5 cm uzunluğunda, baya bir yere yapışacak. Eki Görüntüle 1082945 Genişletmek için tıkla... Termal padi gereksiz büyük parçalara ayırmaz ve tam mosfetlerin boyutu kadar kesip fire vermezseniz yeterli olacaktır.
Eren AK dedi: @B 52 Stratofortress hocam önerdiğiniz ped yeter mi? 5x5 cm uzunluğunda, baya bir yere yapışacak. Eki Görüntüle 1082945 Genişletmek için tıkla... Termal padi gereksiz büyük parçalara ayırmaz ve tam mosfetlerin boyutu kadar kesip fire vermezseniz yeterli olacaktır.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 25 Haziran 2021 #19 B 52 Stratofortress dedi: Termal padi gereksiz büyük parçalara ayırmaz ve tam mosfetlerin boyutu kadar kesip fire vermezseniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam, hadi bakalım. Sanırım sorunum hava akışı iyi olan bir kasa alınca tamamen çözülür. Yanlış mıyım?
B 52 Stratofortress dedi: Termal padi gereksiz büyük parçalara ayırmaz ve tam mosfetlerin boyutu kadar kesip fire vermezseniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam, hadi bakalım. Sanırım sorunum hava akışı iyi olan bir kasa alınca tamamen çözülür. Yanlış mıyım?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 25 Haziran 2021 #20 Eren AK dedi: Aldım hocam, hadi bakalım. Sanırım sorunum hava akışı iyi olan bir kasa alınca tamamen çözülür. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet, mesela ben ısınma sorunu yaşar mıyım? Diye düşünmemek için neredeyse tamamı mesh yapılı bir kasa kullanıyorum. Yalnız, iş kasa seçimiyle bitmiyor, ek olarak fanların da iyi olması gerekiyor.
Eren AK dedi: Aldım hocam, hadi bakalım. Sanırım sorunum hava akışı iyi olan bir kasa alınca tamamen çözülür. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet, mesela ben ısınma sorunu yaşar mıyım? Diye düşünmemek için neredeyse tamamı mesh yapılı bir kasa kullanıyorum. Yalnız, iş kasa seçimiyle bitmiyor, ek olarak fanların da iyi olması gerekiyor.