40-55 bin TL laptop önerisi

Bütçe
40000-55000
Bu dört seçenekten en iyisi 4. seçenek çünkü Intel performans için hep aşırı güç istiyor hem de çok ısınıyor. AMD ise daha düşük güç tüketimine sahip ve dolayısıyla daha az ısınıyor, ekran kartınada performans için imkan tanıyor yani.

Oyun için mi dersmi.

Geç geri dönüş için affedersiniz.
Her ikisi için.
Daha çok oyun.

Bu dört seçenekten en iyisi 4. seçenek çünkü Intel performans için hep aşırı güç istiyor hem de çok ısınıyor. AMD ise daha düşük güç tüketimine sahip ve dolayısıyla daha az ısınıyor, ekran kartınada performans için imkan tanıyor yani.

Dediğiniz doğrudur.
Fakat kasa kalitesi olarak genellikle üstteki modellerin tavsiye edildiğini gördüm. Sizce buna o kadar dikkat etmek gerekir mi?
Yoksa fark etmez mi?

Son düzenleme:
Her ikisi için.
Daha çok oyun.

Dediğiniz doğrudur.
Fakat kasa kalitesi olarak genellikle üstteki modellerin tavsiye edildiğini gördüm. Sizce buna o kadar dikkat etmek gerekir mi?
Yoksa fark etmez mi?

Evet ASUS'_un STRIX serisi kaliteli oluyor ama ekran kartı 4.ye göre düşük ayrıca işlemcisi çok verimsiz performans için çok güç çekiyor adaptörden bunun yanında aşırı ısı üretiyor. Acer ise AMD işlemcili daha verimli çalışıyor ayrıca ekran kartı 8 GB RTX 4060 yani daha uzun ömürlü bir cihaz olur. Zaten Intel'in 13 ve 14 nesil işlemcileri hem masaüstü hem laptopta büyük sorunlar çıkarmıştı geçen sene o sebeple bence AMD işlemcili Acer daha mantıklı.

Evet ASUS'_un STRIX serisi kaliteli oluyor ama ekran kartı 4.ye göre düşük ayrıca işlemcisi çok verimsiz performans için çok güç çekiyor adaptörden bunun yanında aşırı ısı üretiyor. Acer ise AMD işlemcili daha verimli çalışıyor ayrıca ekran kartı 8 GB RTX 4060 yani daha uzun ömürlü bir cihaz olur. Zaten Intel'in 13 ve 14 nesil işlemcileri hem masaüstü hem laptopta büyük sorunlar çıkarmıştı geçen sene o sebeple bence AMD işlemcili Acer daha mantıklı.

Bana da mantıklı geldi.
Fikrinizi bildirdiğiniz için sağ olun.
Büyük ihtimalle başka bir şey görmezsem bu modelle de gideceğim.

Her ikisi için.
Daha çok oyun.

Dediğiniz doğrudur.
Yoksa fark etmez mi?
hocam direkt bir laptop öneremem ama yani özellik olarak şunların üstünde olursa üzmez sizi fiyatınızda yeter : 16 gb ram 1TB SSD (harddisk olmasın) Rtx 3060 Ve Üstü (genelde 4060 hatta 4070 bile bulabilirsiniz uğraşırsanız) intel işlemci olsun diyorsanız i5 14400F ve Üstü Bir Model Olsun Altını Almayın Amd Olsun Diyorsanızda Amd Ryzen 5 7500F ve Üstü Bir İşlemci Tercih Edebilirsiniz ben şu anda rtx 4060 i5 12400f 16 gb ram 1 tb ssd kullanıyorum Full oyun oynuyorum ekran kartından yana hiçbir sorunum yok hatta oyunlarda 100 de 40 falan kullanılıyor yani bol bol yetiyor ekran kartı 2 yıl önce almıştım komple hazır masaüstü işlemci olarakta i5 12400f bir işlemcim var LOL oynadığım için Memnun Değilim İşlemciyi Değiştirmeyi düşünüyorum hatta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı