40-55 bin TL'ye hazır sistem önerisi

BehknQux

Decapat
Daha fazla  
4070 veya üstü ekran kartlı hazır sistem önerir misiniz (Nvidia olursa daha iyi olur)? Bütçe: 40 ile 55 arası.

Son düzenleme:

World varsa peşin fiyata 6 taksit.
Çok pahalı. 4070 Ti Super sisteme o para verilmez bu özelliklerde asagidaki varken.

Ucuz demedim. Konu sahibi 4070 yazdığı için nvidia tarafından örnek verdim, amd tarafında daha f/p bir şeyler bulunabilir elbette.
Sadece 7900GRE olmasi uygun yapmiyor zaten özelliklerine bakarsaniz da fiyatinin gayet uygun oldugunu anlarsiniz.

Tercihen nvidia bakıyorum
Sebebi nedir hocam? Ryu sistemde özelleştirmeler kötü. SSD'niz kalitesiz olacak ya da fazlasiyla para verip fiyatini hak etmeyen bir ozellestirme yapacaksiniz. RAM'lerin de özelleştirilmesi lazım. Sogutucu da dahil degil.

Sogutucu da dahil degil.

Stok soğutucu dahil. Sıfır lira farkla eklenebiliyor. Bios'tan Cpb ve Pbo kapatılıp kule tipi soğutucu alana kadar idare edilebilir.

Açık konuşmak gerekirse bu sistemlerin hiçbiri kaçırılmayacak bir fiyatta değil. Acele yoksa maksimum 1 ay kadar sabredilmeli ve güzel bir kampanya kovalanmalı. Güzel bir kampanya çıkmazsa o zaman bu fiyatlardan alım yapılabilir çünkü dolar euro yerinde durmayacak yıl sonuna doğru(ytd).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı