Çok pahalı. 4070 Ti Super sisteme o para verilmez bu özelliklerde asagidaki varken.![]()
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
World varsa peşin fiyata 6 taksit.
Çok pahalı. 4070 Ti Super sisteme o para verilmez bu özelliklerde asagidaki varken.
Tercihen nvidia bakıyorumÇok pahalı. 4070 Ti Super sisteme o para verilmez bu özelliklerde asagidaki varken.
Sadece 7900GRE olmasi uygun yapmiyor zaten özelliklerine bakarsaniz da fiyatinin gayet uygun oldugunu anlarsiniz.Ucuz demedim. Konu sahibi 4070 yazdığı için nvidia tarafından örnek verdim, amd tarafında daha f/p bir şeyler bulunabilir elbette.
Sebebi nedir hocam? Ryu sistemde özelleştirmeler kötü. SSD'niz kalitesiz olacak ya da fazlasiyla para verip fiyatini hak etmeyen bir ozellestirme yapacaksiniz. RAM'lerin de özelleştirilmesi lazım. Sogutucu da dahil degil.Tercihen nvidia bakıyorum
Sogutucu da dahil degil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.