40-60 bin TL başlangıç motoru önerisi

16 yaşındayım ve yakında ehliyet alacağım. Yaşıma uygun 125 CC veya daha düşük, bütçemi çok zorlamayacak önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 40.000-60.000 TL civarında.

Bence başlangıç için scooter tercih edin motor olarak da Honda Dio veya PCX 125 önerimdir. Çin malına yönelmemeye çalışın Japon her zaman candır.

Bence başlangıç için scooter tercih edin motor olarak da Honda Dio veya PCX 125 önerimdir. Çin malına yönelmemeye çalışın Japon her zaman candır.

Ama bence 2. el bir PCX alın diordan iyidir Japon'larda km ye çok bakmayın on binlerce km yapsanız bile Japon japondur her zaman en düşük km en eli yüzü düzgün PCX'i alın bence.

Scooter işe başlamayın. Vitesli motosiklet ile sürüş tekniği ve dinamikleri farklıdır. Vitesli motosiklet ile başlayan scooter'a kolay alışır. Buna karşın scooter ile başlayan kişinin, vitesli motosiklete geçmek için tekrar, sıfırdan Kapalı Alan Eğitimi alması tavsiye edilir. O kadar farklıdır sürüşleri.
+
Şurada başlangıç motosikleti için mesaj yazmıştım; lütfen okuyunuz: İlk defa motor alacak birine motor önerisi

16 yaşındayım ve yakında ehliyet alacağım. Yaşıma uygun 125 CC veya daha düşük, bütçemi çok zorlamayacak önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 40.000-60.000 TL civarında.
İkinci elde Raider 125 belki bulunabilir.O bütçeye adam akıllı bir şey yok maalesef.İknic elde yine cb125 olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı