40-60 bin TL telefon önerisi

paytnic

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba cok kararsız oldugum için yazıyorum. Bu fiyatlarda birbiriyle çakışan bir sürü telefon var ve tercih yapmak cok zor. Benim bulabildigim 2 tane telefon var S25+ ve Honor Magic 7 Pro. Honor Samsung'dan daha iyi gözüküyor ama ne zamana kadar? Sorunları çıkar mı vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende o bant arasında telefon almak istiyorum şimdi Samsung ekosisteminde bulunduğum için Samsung S24 Ultra alacağım herhalde telefonda kamera ve batarya önemli benim için eğer düşünürsen S24 ultrada çok sağlam telefon S Pen var eğer telefonda not almayı seven biriysen sıfır halen satılıyor 50 bin TL bantlarında zincir teknoloji marketlerinde 256 GB'lık versiyonları ama magic 7 Pro'da çok performanslı telefon ama Samsung sanki daha sağlam geliyor bana çinlilerin teknolojilerinden malum bir zaman Amerika ile Çin Google krizi yaşamışt ondan dolayı 3.parti yazılım ile giriş yapılıyordu Google hizmetlerine saumsung un gerçekten güzel telefonları var.

Şimdi baktımda karşılaştırdım Honor daha iyiye benziyor Snapdragon 8 gen Elite var üzerinde 4GHz işlemcisi var yani sağlam makineymiş.

S25+ ve Magic 7 Pro'da birbiri arasında performans anlamında pek fark yok. Yine'de Magic 7 Pro alabilirsin, cihaz'da sorun olmaz.

S25+ ve magic 7 Pro'da birbiri arasında performans anlamında pek fark yok. Yine'de magic 7 Pro alabilirsin, Cihaz'da sorun olmaz.

Magic 7 Pro'yu düşünmeden alabilirsiniz, Honor Huawei'den çıkmış bir markadır ve güvenilirdir.

Sorun olmaz magic 7 Pro al geç.

Önerileriniz için teşekkür ederim sanırım artık sadece magic 7 Pro'yu kararlaştırdım.

Merhaba, bende o bant arasında telefon almak istiyorum şimdi Samsung ekosisteminde bulunduğum için Samsung S24 Ultra alacağım herhalde telefonda kamera ve batarya önemli benim için eğer düşünürsen S24 ultrada çok sağlam telefon S Pen var eğer telefonda not almayı seven biriysen sıfır halen satılıyor 50 bin TL bantlarında zincir teknoloji marketlerinde 256 GB'lık versiyonları ama magic 7 Pro'da çok performanslı telefon ama Samsung sanki daha sağlam geliyor bana çinlilerin teknolojilerinden malum bir zaman Amerika ile Çin Google krizi yaşamışt ondan dolayı 3.parti yazılım ile giriş yapılıyordu Google hizmetlerine saumsung un gerçekten güzel telefonları var.

Şimdi baktımda karşılaştırdım Honor daha iyiye benziyor Snapdragon 8 gen Elite var üzerinde 4GHz işlemcisi var yani sağlam makineymiş.

Kalem cok önemli değil daha çok kamera ve şarj ömrü önemli o yüzden kararsız kaldım onun dısında cok farkları yok.

Magic 7 pro tercih edebilirsin @paytnic , fiyat performans canavarı bu fiyat bandında. O Huawei'ydi, onun harici diğer markalarda Google servislerinde problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı