40-60K laptop önerisi

Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM.
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar,
40-60k arası bütçeyle laptop arıyorum. Daha önce Acer Nitro AN515-57 kullanıyordum ama bozuldu. Şimdi yeni bir bilgisayar bakıyorum, önceliğim Teknosa.

Hem oyun oynamak hem de kod yazmak için kullanacağım. İş için MacBook düşünüyorum ama aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum. Şu an masaüstü + laptop ayrı ayrı alma imkanım olmadığı için tek cihaz arayışındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
40-60k arası bütçeyle laptop arıyorum. Daha önce Acer Nitro AN515-57 kullanıyordum ama bozuldu. Şimdi yeni bir bilgisayar bakıyorum, önceliğim Teknosa.

Hem oyun oynamak hem de kod yazmak için kullanacağım. İş için MacBook düşünüyorum ama aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum. Şu an masaüstü + laptop ayrı ayrı alma imkanım olmadığı için tek cihaz arayışındayım.

60K bu var. Biraz daha ekleyebilirseniz alınabilir bir sistem bence.

Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop bu nasıl arkadaşlar ama taksit yok işte Monster yapıyor da kimi iyi diyor kimi kötü Abra serisi 1 2 tane hariç hepsi kötü ama Tulpar düşünebilirim.

Attığın model de çok iyi bende 1 ay önce 40k civarına laptop alacaktım Monster peşin fiyatına taksit yapınca 60kya Tulpar aldım ve çok da memnunum. Abra serisini kesinlikle önermem ama Tulpar'ın bence alakası yok öneririm

Attığım modeli aldım 57k olan soğutucu mouse vs. 60 küsur tutmuştu. Eğer taksitle 63 64klara çıkabiliyorsan başka model önerebilirim fark ediyor bayağı 5060 alırsın en azından. monsterın bir çok avantajı var bu arada gerçekten çok ilgililer kolayca ulaşabiliyorsun ve ömür boyu ücretsiz bakım da var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı