40 bin TL 2025 MacBook önerisi

reva1

Megapat
Daha fazla  
MacBook almayı düşünüyorum günlük kullanım için. En fazla 40.000 TL verebilirim. Acaba hangisini önerirsiniz? Oyun falan pek oynamam, film izlemek dizi izlemek, bir şeyler araştırmak günlük kullanım için almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook Air m3 versiyon hocam sıfır olarak alabileceğiniz bütçenize uygun bir o cihaz var ama eğer 2.el bakmak isterseniz MacBook Pro m2pro 14 bulmaya çalışın yurtdışı temiz bir cihaz denk getirmeye çalışın tr cihazı olarak o kadar ucuza bulamazsınız pil sağlığı 95 olsun minimum devir sayısına çok takılmayın eğer cihazı pilde kullanmak şarja göre uzun vade de pil sağlığı için daha sağlıklı zaten min 1000 devir revizyonları var. Düz Pro m2 lere bakmayın fiyatı çok cazip ama kasa yapısı ile soğutma vs eski bir altyapı ve ekran gövde oranı tatmin etmiyor touchbar güzel olay bence ama ekran oranı bu iyiliğide götürüyor eğer bütçeniz çok sıkıntı ise air m2 de işinizi görür ama ben şahsen biraz daha arttırıp m3 air 16gb ram alırdım Air m4 zaten istediğiniz fiyata uzak ne yazık ki onu öneremiyorum.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…