C CallToVictory Yoctopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #11 Tyrell1 dedi: Bu anakartta PCI-e 5.0 var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. İlerisi için 5.0 almak daha mı mantıklı.
Tyrell1 dedi: Bu anakartta PCI-e 5.0 var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. İlerisi için 5.0 almak daha mı mantıklı.
Tyrell1 Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #12 CallToVictory dedi: Hayır yok. İlerisi için 5.0 almak daha mı mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben pek anlamam o yüzden sordum hocam ama okuduğum yorumlara göre evet 5.0 gelişen teknolojide ilerisi için daha iyimiş ama en uzuz anakart 9K civarıydı, sonu e ile biten anakartlarda 5.0 desteği oluyormuş
CallToVictory dedi: Hayır yok. İlerisi için 5.0 almak daha mı mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben pek anlamam o yüzden sordum hocam ama okuduğum yorumlara göre evet 5.0 gelişen teknolojide ilerisi için daha iyimiş ama en uzuz anakart 9K civarıydı, sonu e ile biten anakartlarda 5.0 desteği oluyormuş