40 bin TL Android telefon önerisi

dadofitku

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Samsung tavsiyesi yapmamanızı rica ediyorum, arayüzünden nefret ediyorum. Onun dışında genelde oyun oynarım, kamera arada sırada ihtiyaçta kullanırım. Nubia Red Magic telefonlar çok hoşuma gitti fakat toz ve sıvı koruması konusunda kafam karıştı çünkü ben günlük olarak da kullanacağım bu telefonu.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle Samsung tavsiyesi yapmamanızı rica ediyorum, arayüzünden nefret ediyorum. Onun dışında genelde oyun oynarım, kamera arada sırada ihtiyaçta kullanırım. Nubia Red Magic telefonlar çok hoşuma gitti fakat toz ve sıvı koruması konusunda kafam karıştı çünkü ben günlük olarak da kullanacağım bu telefonu.

Samsung harici 40 bin TL edecek Android bir de telefona değmez bence hocam.

Yakında android 15 ile beraber oneuı7 çıkacak arayüz baya değişiyor, 1 senedir s23 kullanıyorum gayet memnunum s24 modeline de bakabilirsin güncel olsun dersen

Siz oyun amaçlı kullanacaksanız bu cihazı Xiaomi 14T Pro öneririm. Oyun amaçlı iPhone ve şu anda Samsung kullanan biri olarak oyun konusunda bu cihazların bataryası şarjı emiyor. Xiaomi 11T kullanmıştım zamanında oyun konusunda çok ve çok daha iyiydi.

14T pro, kamera olsun, performans olsun üzmez, uzun senelerde götürür, bu fiyatlarda rakipsiz. Oyuncu telefonu istiyorsan sana kalmış red magic serisi.

Samsung harici 40 bin TL edecek Android bir de telefona değmez bence hocam.
Ben bir tane FE telefonunu kullanmıştım arayüzü o kadar çirkindi ki. Sırf bu yüzden soğudum gerçekten.Acaba normal S serilerinde de arayüz o şekilde mi?

14T pro, kamera olsun, performans olsun üzmez, uzun senelerde götürür, bu fiyatlarda rakipsiz. Oyuncu telefonu istiyorsan sana kalmış red magic serisi.
14t pro yu aklıma yazfım. Red magic serisini de çentik vs. olmamasından dolayı çok beğendim. Çok yakışıklı duruyor videolardan. Ama günlük kullanımda bilemiyorum tabii ki kullanana sormak lazım.

Ben bir tane FE telefonunu kullanmıştım arayüzü o kadar çirkindi ki. Sırf bu yüzden soğudum gerçekten.Acaba normal S serilerinde de arayüz o şekilde mi?

14t pro yu aklıma yazfım. Red magic serisini de çentik vs. olmamasından dolayı çok beğendim. Çok yakışıklı duruyor videolardan. Ama günlük kullanımda bilemiyorum tabii ki kullanana sormak lazım.
Aynen. Kamera olarak memnun etmez ama günlük kullanımda, oyunlarda falan sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama kullanana sormak lazım dediğin gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı