40 bin TL bütçeyle yazılım geliştirmek için laptop önerisi

Alprn113

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda arka yüz yazılım geliştirme bölümü okuyorum ve dizüstü bilgisayar almam gerekiyor. Evde şu an hazırda i5 14600K 2070 Super'li bir sistemim bulunuyor. Bu alacağım dizüstü bilgisayarı genelde okulda kullanacağım ve her yere götürme imkânım olduğu için projelerimi bu bilgisayarda geliştirmeyi düşünüyorum. Ben ilk bilgisayar deneyimimi Windows işletim sisteminde kazandım, yıllardır da Windows kullanıyorum. Şu an fikrim Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayar almak ama Mac Air kullanan insanlar da pil, sessizlik ve performans bakımından memnunlar. M2'li ve M4'lü Mac'ler kafama yatıyor ama alışabilir miyim bilemiyorum. Sizce Mac Air almam iyi olur mu ve işlerimi görür mü yoksa Windows bir sistemden devam mı etmeliyim? Bütçem 40.000 TL. Tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Hocam taşıyacaksanız pil ömrü açısından kesinlikle M4 bende yeni geçtim kolay alışılıyor birkaç haftada çözersiniz. Telefonunuzda iPhone'sa benim önerim M4 MacBook Air. Üniversite indirimiylede bedavaya kulaklık alabilirsiniz.

Hocam yillardir telefonda Samsung kullanıyorum ilk defa Apple kullanacagim üniversite indirimi hangi sitede veya mağaza alımında mi gerçekleşiyor.

H

Hocam yillardir telefonda Samsung kullanıyorum ilk defa Apple kullanacagim üniversite indirimi hangi sitede veya mağaza alımında mi gerçekleşiyor.

Hocam telefonunuz Samsung'sa ve daha önce Apple ürünü kullanmadıysanız Huawei Matebook 14 2024 versiyonunu önerebilirim. Apple indirimi için arama motoruna Apple öğrenci yazıp resmi sitesinde bedava AirPods veriyor ama telefonunuz Samsung olduğu için çok iyi performans vermeyebilir. Eğer Mac tercih ederseniz benim gibi TROY Store'nin öğrenci indiriminden faydalanabilirsiniz bedava kulaklık olmaz ama 40 bin TL'ye alabilirsiniz.

Hocam açıkçası bütçeyi sınıra dayadıktan sonra Mac almak daha mantıklı geliyor Apple ürünlerinin uzun süre boyunca götürmesi ve performansından ödün vermemesi beni Mac almaya itiyor ama sanırım dediğiniz gibi eğitim indirimi yapan iki site var TROY'la pt oralardan Mac alabilirim Matebook 14 dışında bir öneriniz olursa Windows tarafında çok sevinirim yalnız 40k yi geçmemesi benim için çok iyi olur.

Çok teşekkür ederim hocam bu siteyi yeni gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…