40 bin TL civarı Android telefon önerisi

Bütçe
42000

HQR

Kilopat
Merhaba 40-43 bin TL civarı bir bütçem var. Ben kendim POCO F7 Ultra, 14T Pro ve S24+ arasında kaldım. Bana ekranı kaliteli ve yüksek ekran süresi veren telefon önerebilir misiniz?

F7 ultra mantıklı olur aralarında. Kamera istiyorsan Mi 15 e çıkabilirsin.

Kamerayla neredeyse hiç işim yok. Benim için önemli olan kaliteli ekran ve yüksek ekran süresi vermesi.
F7 ultra mantıklı o zaman. Exynos da gayet iyi S24 serisiyle birlikte, çekinmene gerek yok. Sorunlu değiller eskileri kadar.

Son düzenleme:
HyperOs 2.0 la geliyor. Gayet güzel, niye rezalet olsun. Kişiden kişiye değişir. En f/p telefonlardan birisi elite işlemci kullanan. Güzel bir süre götüreceğini düşünüyorum. Performans odaklı bir seri.

HyperOs 2.0 la geliyor. Gayet güzel, niye rezalet olsun. En f/p telefonlardan birisi elite işlemci kullanan. Güzel bir süre götüreceğini düşünüyorum. Performans odaklı bir seri.
Gidip inceleyebilirsin öyle karar ver.

Son düzenleme:
İfadeler: HQR

F7 Ultra'yı canlı şekilde inceleyebileceğim bir mağaza var mı şu an?

Varsa telefonculara sor. Büyük mağazalarda Xiaomi yerlerinde olur. Vatan, medimark, teknosalara falanda bak, genelde Xiaomi mağazalarında oluyor.

İfadeler: HQR
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…