ReadyForAction
Kilopat
Önerileriniz için teşekkür ederim. Benim bahsettiğim monitöre göre sizin önerdiklerinizde bir göz koruması vs. yok sanırım. Bir de ben daha önce şu sistemi incelemiştim. F/P olarak nasıl sizce?
@efebatiin @YüzbaşıJohnPrice
İlginize teşekkür ederim. Kasa ve PSU daha iyi olabilir mi ? Yoksa yeterli midir ? İşlemci soğutucusu bu kasaya sığar değil mi ?Çöp. Rezalet.
Benim attığım sistemin her bileşeni uyumlu.İlginize teşekkür ederim. Kasa ve PSU daha iyi olabilir mi ? Yoksa yeterli midir ? İşlemci soğutucusu bu kasaya sığar değil mi ?
Teşekkür ederim. Yarın bilgisayarcı ile konuşup bu sistemi toplayacağım. Son olarak bu toplayacağım pc ile wifi'ya direkt bağlanmak mümkün mü ?Benim attığım sistemin her bileşeni uyumlu.
Teşekkür ederim. Yarın bilgisayarcı ile konuşup bu sistemi toplayacağım. Son olarak bu toplayacağım PC ile Wi-Fi'ya direkt bağlanmak mümkün mü?
Hocam ayrı wifi adaptörü ile uğraşmak bana mantıklı gelmedi. Bazı kişiler wifi adaptörleri sorun çıkarabiliyor demiş. Görüntü olarak da hoş olmuyor bence. Şu ekteki iki ana karttan hangisini önerirsiniz ? Bunlar önerdiğiniz sistem ile uyumlu mu ?Hayır ya ek kablosuz Wi-Fi adaptörü almanız gerek ya da Ethernet ile bağlanmanız gerek. Maalesef anakartın kendisinde bir Wi-Fi yok.