BLADE-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi yukarıdaki gibi güncelledim ve almayı düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan var mı? Sizce nasıl? Sizin önerdiğiniz sistemler varsa onlara da bakabilirim.(gaming.gen.tr olursa iyi olur vade farksız 6 ay taksit kampanyasını kullanmak istiyorum.)
gaming.gen.tr den bakıyorum vade farksız 6 ay taksit kampanyasını kullanmak için Eki Görüntüle 2287024 şöyle bir şey var biraz bütçemi aşmaya başladı ama
Zaten sistemde ekran kartı var. 7600 ve X'in içinde kendi grafik birimi var yani ekran kartsız kullanabiliyorsun. Eğer o tarz bir şey istiyorsan 7600 yapsan bile kafi.
Zaten sistemde ekran kartı var. 7600 ve X'in içinde kendi grafik birimi var yani ekran kartsız kullanabiliyorsun. Eğer o tarz bir şey istiyorsan 7600 yapsan bile kafi.
Bu şekilde nasıldır böyle almayı düşünüyorum
Zaten sistemde ekran kartı var. 7600 ve X'in içinde kendi grafik birimi var yani ekran kartsız kullanabiliyorsun. Eğer o tarz bir şey istiyorsan 7600 yapsan bile kafi. Eki Görüntüle 2287051
Bu şekilde nasıldır böyle almayı düşünüyorum