Adana'da yaşıyorum dershane en son 40 bin fiyat verdi, 20 25 civarı olanlar da var fakat oralarda öğrenciye pek özel ilgilenme olmadığını düşünüyorum. Değer mi 40 bin için?
Adana'da yaşıyorum dershane en son 40 bin fiyat verdi, 20 25 civarı olanlar da var fakat oralarda öğrenciye pek özel ilgilenme olmadığını düşünüyorum. Değer mi 40 bin için?
Keşke ara tatilden önce girseydiniz dershaneye daha ucuz olurdu.Ama şöyle bir şey var eğer günlük ders çalışma programınız varsa ve şu gün buna çalışyım ertesi gün de buna çalışırım gibi bir düzeniniz varsa dershaneye gitmenin bir anlamı yok.Ve dahası olarak ders programınız yoksa evde çalışmanız düzenli değilse dershaneye gitmek iyi bir seçim olacaktır.Bu arada hangi dershaneyi seçtiniz 40000 liralık?
Kendinizi geliştirmek için vereceğiniz her para değer. 40 bin günümüzde çok büyük bir miktar değil. Burada önemli olan sizin ne kadar koşturacağınız. Kendini sınava adayacaksan öde, yok dershaneye gider gelirim, çok kasmam dersen ödeme.
Hocam çok iyi net yapan arkadaşlarım da gittiler. Benim TYT temelim iyiydi. AYT'm iyi değildi. Aklım olsa fizik ve matematikten özel ders alırdım. Bu sınavın kilidi AYT'dir. Anahtarı da matematik ve fiziktir. Bu da benim tespitim.