40 bin TL direksiyon seti önerisi

MSHD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K
Merhaba. Yakın zamanda direksiyon seti alma planım var. Bütçe serbest fakat fazla abartmayalım. 40K'yı geçmesin. Moza veya Thrustmaster olabilir. Logitech açıkçası emin değilim. Sizin önerileriniz için sizi bekkiyorum. Teşekkürler iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moza R5 ve standı ile almanı öneririm çünkü Force feedback fazla olduğu için masayı sallama olasılığı fazla oluyor. G29 ve giriş seviyesi direksiyonlara göre.

Moza R5 ve standı ile almanı öneririm çünkü Force feedback fazla olduğu için masayı sallama olasılığı fazla oluyor. G29 ve giriş seviyesi direksiyonlara göre.

Peki Thrustmaster T300GT RS çünkü stant fiyatları tuzlu biraz masaya koyulabilir olsa daha iyi olur

Peki Thrustmaster T300GT RS çünkü stant fiyatları tuzlu biraz masaya koyulabilir olsa daha iyi olur.

Bahsettiğin model de güzel tabii ki yanına F1 direksiyonu da eklersin güzel olur. Bütçe 40k olunca ondan dolayı mozayı önermiştim.

şu ikisi 37k civarlarına denk geliyor.

Simiti sonra alcam t300 rs gt yi aldım saolasın memnunum fakat şöyle bir sorun oldu direksiyon soketi bozuk geldi sonra vatana iadeye giti hadi hayırlısı.
Bahsettiğin model de güzel tabii ki yanına F1 direksiyonu da eklersin güzel olur. Bütçe 40k olunca ondan dolayı mozayı önermiştim.

şu ikisi 37k civarlarına denk geliyor.

Simiti sonra alacağım T300 RS GT'yi aldım sağ olasın memnunum fakat şöyle bir sorun oldu direksiyon soketi bozuk geldi sonra vatana iadeye giti hadi hayırlısı.

Para iadesi ile sonuçlanırsa kesinlikle moza r5e yönel daha iyi bir deneyim verecektir. İlginç şekilde sıfırları şu an benzer fiyatlarda. Kesinlikle iade olursa dd sisteme yönel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı