Millennial
Picopat
Daha fazla
40k bandinda edit programlama 3D modelleme gibi seyler icin laptop onerisi HUAWEI MateBook 14 U7 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
İkisi arasında kaldım. Neredeyse tipatip aynilar ama yani edit vs kisminda yeterliler mi bilmiyorum onu da soyleyebilirseniz sevinirim.
3D modelleme ve video editlemek için GPU destekli bir laptopa ihtiyacınız var bunlar yetmez. Bu laptoplar ofis laptopları;
Monster marka laptop sevmem ancak sizin fiyat aralığınızda el mahkum alabileceğiniz tek laptop Monster marka gibi duruyor;
Tulpar T5 V23.4 15,6" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T5 V23.4 15,6" gaming laptop, Intel Core i7-12700H işlemcisi ve 8GB RTX 4060 ekran kartıyla rakip tanımaz bir performans sergiliyor!www.monsternotebook.com.tr
Evet varmış bu arada şimdi baktım bende.Ama sadece "duruyor" Monster marka laptop forumda da veya başka yerde de doğal afet durumları veya parça krizi olmadığı sürece tercih edilmez. Bu paralara Monster'dan çok daha iyi performans veren laptoplar var fakat piyasa karışık benim önerdiğim modeller yok @YüzbaşıJohnPrice
ornek verebilir misiniz ben cok anlamiyorum daEvet varmış bu arada şimdi baktım bende.
Mesajı düzenledim, Monster alınmaz. Almayın hocam bu bütçede başka cihazlar varmış.
35-40
35-40
di mi ben de onu gordum internette ayri bi gpu ister yaziyordu bunlarin tasarimini vs. de cok begenmistim aslinda ama yapicak bisey yok o zaman saolunİkisi de aradığınız performansı vermeyecektir.
ha duzelnediginiz msi mi ornek olarakEvet varmış bu arada şimdi baktım bende.
Mesajı düzenledim, Monster alınmaz. Almayın hocam bu bütçede başka cihazlar varmış.
Msı da kötü.ornek verebilir misiniz ben cok anlamiyorum da
35-40
35-40
di mi ben de onu gordum internette ayri bi gpu ister yaziyordu bunlarin tasarimini vs. de cok begenmistim aslinda ama yapicak bisey yok o zaman saolun
ha duzelnediginiz msi mi ornek olarak
bunun yerine sistem toplasam performans farki cok olur muMsı da kötü.
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com