Arkadaşlar pazartesi günü laptop alacağım ve kesin bir karar vermek istiyorum. Şu an da alabileceğim bütçe öncesi ile aynı aslında ama pclerin fiyatları arttığı için bütçe artıramiyorum ama alabileceğim laptoplar değişti önerileriniz neler pazartesi akşamına kadar karar vermem lazım. İstediğim özellikler en az 3070'li bir PC olması ve AC GTA gibi oyunlarda yüksek FPS alabilmesi. Valorant da oynayacağım onda da yüksek FPS alması lazım. Ekran 2K olursa güzel olur ama olmasa da olur.
Arkadaşlar pazartesi günü laptop alacağım ve kesin bir karar vermek istiyorum. Şu an da alabileceğim bütçe öncesi ile aynı aslında ama pclerin fiyatları arttığı için bütçe artıramiyorum ama alabileceğim laptoplar değişti önerileriniz neler pazartesi akşamına kadar karar vermem lazım. İstediğim özellikler en az 3070'li bir PC olması ve AC GTA gibi oyunlarda yüksek FPS alabilmesi. Valorant da oynayacağım onda da yüksek FPS alması lazım. Ekran 2K olursa güzel olur ama olmasa da olur.
Ben yanlış anlamışım o zaman laptop kasa olarak kullanıcaksanız tabii MSI kaliteli bir marka. İndirimler karne zamanında vardı keşke o zaman baksaydınız.
Game Garaj Slayer2 10XL-3070TI C1 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Omen 17-CK0011NT 4H0Y0EA i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3080 17.3" QHD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.