40 bin TL hazır sistem önerisi

Aksamov

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar.

40 bin TL'lik bir bütçe ile Render/Oyun bilgisayarı dizmek niyetindeyim. Mimarlık yapıyorum, beni uzun yıllar meslek hayatında idare etmesini istiyorum ancak sistemlerden pek anladığım söylenemez. Inventus'daki Elraenn ve Unlost bilgisayarlarındaki seçenekleri değerlendiriyorum şuan ve aklımda birkaç soru işareti kalıyor.

•Bu sistem şuan için en makul seçeneğim. Ancak araştırdığım zaman RTX 3070 Ti Ventus serisinin sıkıntılı bir seri olduğuna, farklı-daha ucuz seçeneklerden daha iyi verim alabileceğime dair yorumlar gördüm. Bu ekran kartının yerine RX 6700 XT veya RTX 3070 Ti Gaming X Trio tercih edebilirim. RX 6700 XT Çok daha ucuza geleceği için diğer özelliklerde iyileştirmeye gidebilirim ancak performans düşüklüğü yaşatır mı, renderda beni üzer mi? Sizce hangisi daha uygun olur?

•MSI Yerine bu sistemi de tercih edebilirim. RAM 3200 Yerine 3600 MHz. Ekran kartı TUF. Ancak anakart için başka seçenek sunulmuyor ve yetersiz kalır gibi hissediyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

İkisi de kötü. @messinicocugu

İkisi de boş.

En azından ekran kartını 3 fanlı TUF modeli seçmeni tavsiye ederim. Daha serin çalışacaktır GPU.

İki bilgisayar da uzun yıllar götürür ama tabi fiyat konusu tartışılır. Sİnekten yağ çıkaran da var aman yaa 2 3 fazla veririm çok uğraşamam diyenler de var.

Daha iyi bir seçenek öneriniz yok mu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…