40 bin TL her şey dahil sistem önerisi

Yanına oyuncu koltuğunu ve masasınıda alır
Oyuncu Koltuğu

Masa

Bunlar ve komple diğerleri 39625 TL tutuyor.

Hocam ekipmanlar pahalı değil mi sistem düşük kalmış sanki
Hocam o zaman ekipmanlardan kısıp pcyi yükselticeğiz.

Hocam ekipmanlar pahalı değil mi sistem düşük kalmış sanki.

Hocam çoğu sitelere baktım hepsi beraber fiyat 40kyı aşıyor 4060 Ti 16 gbli sistemler 40k olmuş normal versiyonları da 30 35 kları buluyor.

Bu mouseler çöp bence onun yerine Razer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Espor (Focus Pro 30K Optik Sensör) Gaming Mouse bu mouse piyasanın en iyisi.

Hocam ekipmandan kısman daha mantılı olur.

Attığını monitör va panel hocam değmez bence 4700 tlye.

üstad o mouse çok pahalı. Ben idare edecek f/p bir şey koydum.
Hocam yenisini yapıyorum bekleyin.

Üstat o mouse çok pahalı. Ben idare edecek F/P bir şey koydum.

DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM PC bu.

https://www.hepsiburada.com/samsung...gaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.6 VA panel ama parasına değiyor hocam.

SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri mouse bu şu anda kullandığım bu gayet güzel mouse piyasada en F/P mouse budur.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu KulaklıÄı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Güzel Kulaklık 4 tane bağlanma modu var bluetooth wireles dongle 3.5m jack ve usb.

AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress 7 Hocam bu klavye gayet güzel ileride switch bozulursa değiştirebilir hotswap bir klavye ister modları kullanır ister böyle kullanır istediği gibi değiştirir ama Rainbow bu klavye vergilerle felan 1078 tl oluyor.

RGB arıyorsa bu klavye hocam bunuda kullanıyorum gayet güzel klavye buda hotswap vergilerle falan 1.4k ulaşıyor

bu sistem toplam Ajazz klavyeyi alırsanız 39864.21 TL

E yooso Klavyeyi alırsanız 40251.73 TL biraz bütçeyi aşıyor ama her 2 klavyede güzel.

Son düzenleme:

Mouse hakkında bir önerim yok ama alabileceğiniz en F/P sistem ve monitörlerden.

Hocam VA panel ucuz da olsa oyun için kullanılmamalı.

Son düzenleme:

RX 7700 XT 4060 Ti'dan daha güçlü bir ekran kartı ayrıyeten monitör VA olsa bile aşırı dandik bir panele sahip değil IPS gibi renkler yine canlı ve fiyatına göre F/P Kralı.

Hocam attığnız klavye yay seri problemi var. Monitör güzel ama biraz pahalı sonuçta 40k gibi bir bütçe var ve her şey dahil alabileceği en iyi sistemi topladım.

RX 7700 XT 4060 Ti'dan daha güçlü bir ekran kartı ayrıyeten monitör VA olsa bile aşırı dandik bir panele sahip değil IPS gibi renkler yine canlı ve fiyatına göre F/P kralı.

Hocam RX daha iyi olabilir fakat böyle ucuz sistemlerde kesinlikle RTX kullanılmalı. DLSS teknolojisi böyle sistemler için hayat öpücüğü niteliğinde. Onun için bu sistemde kesinlikle RTX kullanılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…