Hocam RX daha iyi olabilir fakat böyle ucuz sistemlerde kesinlikle RTX kullanılmalı. DLSS teknolojisi böyle sistemler için hayat öpücüğü niteliğinde. Onun için bu sistemde kesinlikle RTX kullanılmalı.
Hocam RX'de daha fazla FPS alacak zaten DLSS olsa zaten yine rxin aldığı FPS'i alamıyor yani bir anlamı yok DLSS'in ki RX serisinde AFMF 2 geldi attığınız 4060 ti 8 GB kart çok FPS artıcağınıda ben sanmıyorum.
RX 7700 XT 4060 Ti'dan daha güçlü bir ekran kartı ayrıyeten monitör VA olsa bile aşırı dandik bir panele sahip değil IPS gibi renkler yine canlı ve fiyatına göre F/P kralı.
Hocam attığnız klavye yay seri problemi var. Monitör güzel ama biraz pahalı sonuçta 40k gibi bir bütçe var ve her şey dahil alabileceği en iyi sistemi topladım.
Hocam RX'de daha fazla FPS alacak zaten DLSS olsa zaten yine rxin aldığı FPS'i alamıyor yani bir anlamı yok DLSS'in ki RX serisinde AFMF 2 geldi attığınız 4060 Ti 8 GB kart çok FPS artıcağınıda ben sanmıyorum.
Hocam bir de ben Colorful 8 GB 3 fanlı 4060 Ti Super alacağım 15 bin TL. Sizce 7 bin TL daha koyup MSI 4070 12 GB alayım mı? Sistemi beyaz topluyorum bu arada.
Mavi ekran tarzında forumda var hocam. Şimdi hatırlamadığım şeyler de var o tarzda.
Hocam bir de ben Colorful 8 GB 3 fanlı 4060 Ti Super alacağım 15 bin TL. Sizce 7 bin TL daha koyup MSI 4070 12 GB alayım mı? Sistemi beyaz topluyorum bu arada.