Arkadaşlar selam, dün Technopat-TN4 sistemini kaçırdım. İlk görenlerden olmama rağmen bir türlü siparişim onaylanmadı nedense. Sürekli bakıyorum tüm sitelerdeki hazır sistemlere ancak sizlere de danışmak istedim. Sadece kasa için bütçem 40.000 TL civarı. Diğer tüm ekipmanlar zaten hazır. Intel 13. nesil ve RTX 3070 Ti veya 3080 gibi bir sistem dizebillir miyiz bu bütçede? Okuma yazma hızı yüksek olan bir SSD ile birlikte. Hazır sistem olursa daha kolayıma gelir ama sanırım yok. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 Ventus 3X OC 24 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 Ventus 3X OC 24 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim ancak ben biraz gıcığım böyle konularda. Belirtmeyi unutmuşum sanırım, mesela ekran kartını 3090 yerine 3080, 3070 Ti veya 3060 Ti vb. çekip bileşenleri daha Premium ve ASUS marka olarak toplama şansımız var mı? Takıntılıyım maalesef. Bir şey almışken kaliteli hissettirmeli bana bu bileşenler pek içime sinmedi. 4000 serisi tam anlamıyla çıktığında bütçem el verirse ekran kartını güncelleyeceğim zaten. İşlemciyi de 13700k yapabilir miyiz? Çok teşekkürler gerçekten.
ASUS Tuf Gamıng Gt301 Adreslenebilir Rgb Fanlı Temperli Cam Usb 3.1 Vga Tutucu Yok Atx Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Asus ROG STRIX 750W 80+ Gold Full Modüler en uygun fiyata 724alsak.com da tıkla.
724alsak.com
Hocam butce yeterse 850W, yetmezse 750W PSU'yu alabilirsiniz. Sıvı Soğutucu, SSD ve RAM aynı kalabilir ki RAM'lerde TUF Gaming ile ortaklık altında çıkarılan modeller.