40 bin TL laptop önerisi

Millennial

Picopat
Daha fazla  
40k bandinda laptop onerisi yapabilecek varsa guzel olur. Normalde Mac istiyordum fakat bütçem icerisindekilerinin hafizalarinin yetmeyecegini dusundugum icin Mac disi bakiyorum. Mac havasi olan bilgisayarlar olabilir, oyun kisminda oyuncu laptopu istemiyorum oncelikle. Oyun oynarim ara sira ama benim oynadigim oyunlar agir degiller. Hafif şık ve fan isinma gibi sorunlari olmayan laptop onerileriniz varsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacaksan arkadaşın attığı bilgisayar güzel kendim kullanıyorum bu bilgisayarı ama gerçekten çok kaba söylediğin gibi ve kasası o kadar iyi değil sert plastik ve şarjı çok iyi değil bilgin olsun oyuncu bilgisayarı olduğu için genelde prize takılı kullanılması gerekiyor değerlendirmeye almamanı tavsiye ederim onun yerine

Çok güzel sade şık bir bilgisayar al geç derim hafif oyunları açar oyun kısmında çok şey beklememeni tavsiye ederim

Oyun oynayacaksan arkadaşın attığı bilgisayar güzel kendim kullanıyorum bu bilgisayarı ama gerçekten çok kaba söylediğin gibi ve kasası o kadar iyi değil sert plastik ve şarjı çok iyi değil bilgin olsun oyuncu bilgisayarı olduğu için genelde prize takılı kullanılması gerekiyor değerlendirmeye almamanı tavsiye ederim onun yerine

Çok güzel sade şık bir bilgisayar al geç derim hafif oyunları açar oyun kısmında çok şey beklememeni tavsiye ederim
evet bu attigin guzel gorunuyor daha detayli arastiracagim ona gore de alirim tesekkur ederim

Oyuncu laptopu her iş için kullanılıyor ya dostum. Oyuncu bilgisayarı diye render alamıyor vs değil. Aksine 45 watt ekran kartına 40k vereceğime buna 40k veririm.

Kral şarj konusunda sıkıntı ama o yüzden dedim. Yoksa oyun için fiyatına göre en iyisi zaten.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı