40 bin TL laptop önerisi

Bütçe
40k

sfkocaman

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm.
Gaming laptop almak istiyorum ama hepsinin illaki bir sıkıntısı çıkıyor. Mesela HP Victus alacaktım ama malzeme kalitesinin kötü olduğunu öğrendim sonra ASUS TUF A15'e baktım onun da ekranı 20 ms civarlarındaymış. En son dedim Acer Nitro 5 AN515.
RTX 4060 inteil i7 12. nesil olanı ekranı da 3 ms.
Malzeme kalitesi de güzel ama biraz bakınca onun da ısınma sorunu varmış. Hepsinin sorunlarına bakınca benim için ısınma sorunu en göz ardı edilebilecek olanı. Tabii ki de her laptopun kendince bir sorunu oluyor. Yalnız öncesinde Razer Blade 15 kullandım ve onda da 90 derece civarlarına çıktığında FPS çok düşüyordu. Tabii ki de her laptopun kendince bir sorunu oluyor. Şimdi sorularıma geleyim ilki böyle belirgin sorunları olmayan 40K bandında bir laptop önerebilir misiniz? 2. Nitro 5'in ısınması performansta ya da herhangi bir şeyde sıkıntı olur mu? 3.'sü de ısınmayı azaltmak için bir yol var mı? Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.

Teşekkür ederim ram eklemeyi sonradan eklerim diye düşünüyordum bu iyi oldu. Yalnız beni kurcalayan konu ısınması sıkıntı çıkarır mı?

Lonovo ya karşı anlamadığım bi önyargım var biraz artılarından ve eksilerinden bahsedebilirseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…