11. sınıf öğrencisiyim 40k bandında bir laptopa ihtiyacım var; ekran, grafik, görüntü, renk kalitesi güzel olsun çok sorun çıkarmasın ve oyunları da güzel oynatsın.
N11 de 1500 TL kupon var 43500 TL'ye geliyor. En azından bu bütçeye çıkmanda fayda var.
İlk defa duydum bu markayı güvenilir bir marka mı?
Güvenden kastınız? Paranızı alıp kaçmıyorlar ama markanın şeffaflığı, ürün kalitesini ve ar-ge’si bakımından casper monsterdan fiyat dışında farkı var mı? Fiyatı da kullanıcıyı düşündüklerinden mi marka tanıtımı güven aşılaması için mi yapıyorlar ? Takdir sizin.İlk defa duydum bu markayı güvenilir bir marka mı?
Güvenden kastınız? Paranızı alıp kaçmıyorlar ama markanın şeffaflığı, ürün kalitesini ve ar-ge'si bakımından Casper Monster'dan fiyat dışında farkı var mı? Fiyatı da kullanıcıyı düşündüklerinden mi marka tanıtımı güven aşılaması için mi yapıyorlar? Takdir sizin.
İzlediğim bir tanıtım videosunda bayağı övdü adam cihazı ama yorumlarda alanların ürünleri hep hatalıymış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.