40 bin TL laptop önerisi

Codfish

Hectopat
Makaleler
2
Mühendislik ve oyun için kullanılacak 30-40k bandında bir laptop arıyorum. Sıfır veya ikinci el fark etmez temiz ve sorunsuz olduğu sürece. İkinci el 4060'lı ASUS'lara bakıyorum şu sıralar. Fakat sıfır temiz bir laptop öneriniz varsa da el değmemiş bir laptop almayı tercih ederim.

LOQ 15ARP9 Lenovo. Ryzen işlemciliyi tavsiye ederim. Intelde darboğaz sıkıntısı varmış.

Bi araştır istersen.

8 GB 4060 RTX ile geliyor.

Fiyatı 40K.

LOQ 15ARP9 Lenovo. Ryzen işlemciliyi tavsiye ederim. Intel'de darboğaz sıkıntısı varmış.

Bir araştır istersen.

8 GB 4060 RTX ile geliyor.

Fiyatı 40k.

Hocam o modele baktım fakat şöyle şeyler gördüm. Ne düşünüyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen modelleri yanma riski az diye biliyorum. @teloneri hocamız daha iyi bilir.

Ryzen modelleri yanma riski az diye biliyorum. @teloneri hocamız daha iyi bilir.

Bu cihaz için ne dersiniz hocam.

Victus R0,S0 ve R1,S1 serilerinde genel bir anakart yanma sorunu bulunmamaktadır.
HP Victus 16 modelinde anakart yanma sorunu var diye biliyorum. Bütçe nereye çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel modeli bu. O nedenle RYZEN işlemci önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…