40 bin TL laptop önerisi

Bütçe
40.000 civarı
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Ablam için laptop önerisi istiyorum. Kendisi doktor ve laptopu sadece film izlemek, makale yazmak için kullanacak. Şu an kullandığı MacBook Pro M.2'si 8 GB RAM'e sahip olduğu için arkada birden fazla program açınca donuyormuş. Onun aradığı Ultrabook tarzı bir şeyler o yüzden bütçenin tamamı kadar da pahalı olmasına gerek yok. Onun dışında onun aklında elindeki MacBook'u verip takasla yeni MacBook Air'lerden birini almak. Sizce mantıklı olur mu onun için?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceledim de güzel laptopmuş hocam. Bunun gibi birkaç başka seçeneğimiz daha var mı atabileceğiniz birkaç seçim şansı olsun diye?

İnceledim de güzel laptopmuş hocam. Bunun gibi birkaç başka seçeneğimiz daha var mı atabileceğiniz birkaç seçim şansı olsun diye?

O modelin ekranı 360 derece katlanıp tablet gibi kullanılamıyor, eğer katlanabilen bir şey isterse onu almasın. Bunları alabilir önemli özellikleriyle birlikte yazıyorum.

Bunun ekranı yine OLED ve kutusunda kalemiyle birlikte geliyor ama ekranı 360 derece dönmüyor.

Ekranı IPS, kalemsiz fiyatı daha ucuz. Ethernet portu yok. Ekranı 360 derece dönüyor. Lenovo Thinkbook 14 2-In-1 G5 Iau Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB SSD 14" Wuxga IPS 21SQ002TTX Fiyatları ve Modelleri - Pazarama

Üstteki Lenovo ile aynı, işlemcisi farklı ama çok fark olacağını sanmam. Ethernet portu var bu modelde ve kalemsiz fiyatı daha ucuz. Bu da 360 derece dönerek tablet gibi kullanılabiliyor.

Katlanabilir laptop istemezseniz Huawei alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı