40 bin TL laptop tavsiyesi

ByOs

Megapat
Daha fazla  
Kullanacak arkadaş iç mimar. 40k olsa iyi olur. 50'ye çıkabilir mi kesin değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hayır. Oyun çok oynamıyorsa ve iOS cihaz kullanıyorsa MacBook önerisinde bulunacağım. Onun haricinde Windows laptop önerisinde bulunacağım.

MacBook çok kötü 2009 da aldığım MacBook vardı 2021'e kadar kullandım berbat. Kendime GTX 1650 laptop almıştım o canavar kısaca MacBook pişmanlıktır.

Hayır. Oyun çok oynamıyorsa ve iOS cihaz kullanıyorsa MacBook önerisinde bulunacağım. Onun haricinde Windows laptop önerisinde bulunacağım.

Ayrıca iOS Android fark etmez her türlü çöp ama iPhone güzel.

MacBook çok kötü 2009 da aldığım MacBook vardı 2021'e kadar kullandım berbat. Kendime GTX 1650 laptop almıştım o canavar kısaca MacBook pişmanlıktır.
Eski Macbook'ların kötü olması yenilerinin kötü olduğu olduğu anlamına gelmez.

12 senede nasıl bir performans bekleyebiliriz? 12 seneye kadar dayanması mükemmel. O bilgisayara güçlendirme yaptın mı onu bile bilmiyoruz? 12 sene götürdüyse çok iyi. Arkadaş 2009 model almayacak zaten.

Eski MacBook'ların kötü olması yenilerinin kötü olduğu olduğu anlamına gelmez.

Yeni benim arkadaşta vardı Minecraft bile kurulmuyormuş desteklemiyormuş öyle diyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı