40 Bin TL Laptop tavsiyesi

berke26111

Zeptopat
Daha fazla  
40.000 TL bütçem var. Intel işlemci konusunda iyi olmadığını söylüyorlar kararsız kaldım. AMD işlemci mi almalıyım? Laptop öneri alabilirim.

40.000 TL bütçem var. Intel işlemci konusunda iyi olmadığını söylüyorlar kararsız kaldım. AMD işlemci mi almalıyım? Laptop öneri alabilirim.
Aralarından en iyisi Victus hocam.

Ayni fiyati baz alirsaniz AMD daha iyi ama sorun çıkabiliyor çökme vb. Intel sorunsuz olur aşırı ısınma probleminiz olmaz.Ama İntel alırsanız Amd den daha az performansi olur.

Hp markasını hiçbir şekilde tavsiye etmem.Isınma sorunu yaşayacağınızı garanti edebilirim.

Asus ROG Strix G16​

Serisine bakıp karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Aynı fiyatI baz alırsanız AMD daha iyi ama sorun çıkabiliyor çökme vb. Intel sorunsuz olur aşırı ısınma probleminiz olmaz. Ama Intel alırsanız Amd'den daha az performanslı olur.
Her şeyin tersini söylemeyi nasıl becerdiniz anlamadım. AMD daha az çöker ve daha az ısınır fakat Intel işlemciler genelde daha güçlü olur.

Her şeyin tersini söylemeyi nasıl becerdiniz anlamadım. AMD daha az çöker ve daha az ısınır fakat Intel işlemciler genelde daha güçlü olur.
Amd daha cok çöker hocam ve ayni fiyatlari baz alirsak amdnin işlemcileri daha güçlü intel sorunsuzdur 12 yıllık laptop var 2. Nesil i5 günlük 8 saat ets oynarım laptop max 80 derece görür toplasan 3-4 kere anca çökmüştür ayrıca.

Amd daha cok çöker hocam ve ayni fiyatlari baz alirsak amdnin işlemcileri daha güçlü intel sorunsuzdur 12 yıllık laptop var 2. Nesil i5 günlük 8 saat ets oynarım laptop max 80 derece görür toplasan 3-4 kere anca çökmüştür ayrıca.
Ayrıca intelin sadece i9 11900k modelinde ısınma sorunu vardır. Diger modellerde cok nadir görünür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı