Tankman_Arcade Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 25 9 Haziran 2025 #1 Merhaba ben masaüstü bir bilgisayar alacağım ama karar veremedim, o yüzden öneri konusu oluşturdum. Monitör olursa daha iyi olur ve bütçe 45 bin TL'ye çıkar, işletim sistemi olsa iyi olur ama sistemi düşürürse FreeDOS olsun.
Merhaba ben masaüstü bir bilgisayar alacağım ama karar veremedim, o yüzden öneri konusu oluşturdum. Monitör olursa daha iyi olur ve bütçe 45 bin TL'ye çıkar, işletim sistemi olsa iyi olur ama sistemi düşürürse FreeDOS olsun.
N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Bu sistem iyi gibi hocam belki işlemci yükseltebilirsin bütçen varsa.
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Bu sistem iyi gibi hocam belki işlemci yükseltebilirsin bütçen varsa.