40 bin TL masaüstü sistem önerisi

kiTesla

Kilopat
Bu bilgisayara eş değer ya da daha iyi masaüstü hazır sistem var mıdır acaba? Monitöre gerek yok. Bütçe maksimum 40k.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci:

AMD Ryzen 5 7600X.
Ekran kartı:
NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB (marka ve model, üreticiye göre değişebilir: Örneğin MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 8G OC)
Anakart:

MSI B650M-P
RAM:

16 GB (2x8GB) DDR5 5200MHz (marka ve model, üreticiye göre değişebilir: Örneğin Corsair Vengeance DDR5 5200MHz 16 GB (2x8GB))
SSD:

1TB NVMe M.2 SSD (marka ve model, üreticiye göre değişebilir: Örneğin Samsung 980 1TB NVMe M.2 SSD)
Güç kaynağı:

650W 80+ Bronze (marka ve model, üreticiye göre değişebilir: Örneğin Corsair CV650 650W 80+ Bronze)
Kasa:

Orta boy ATX kasa (marka ve model, üreticiye göre değişebilir: Örneğin Corsair 4000D airflow)

Bu bilgisayara eş değer ya da daha iyi masaüstü hazır sistem var mıdır acaba? Bütçe maksimum 40K.

Hocam bunu kendiniz mi topladınız? Pek anlamıyorum ben herhangi bir sitede hazır hali var mı yoksa bu verdiğiniz parçaları bilgisayar toplama sitelerine mi girmeliyim?

Ben topladım hocam. Kendiniz toplama sitelerinden alabilirsiniz.

Hocam toplama sitelerine girdim 48k tuttu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…