40 bin TL monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
40000

samet.58

Picopat
Daha fazla  
Total 40 bin TL'ye kadar bir sistem toplamak istiyorum, üstüne çıkamam. Bu konuda pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Monitör 1080p monitör tercihimdir uzun ömürlü olması için genelde oyun oynanacak taksitle alınacağı için hazır sistem istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Total 40 bin TL'ye kadar bir sistem toplamak istiyorum, üstüne çıkamam. Bu konuda pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Monitör 1080p monitör tercihimdir uzun ömürlü olması için genelde oyun oynanacak taksitle alınacağı için hazır sistem istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...t-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/
kasayı 32gb yapıp soğutucu koyup birde ssd artırırsanız 40bine güzel sistem olur.

Hocam kasa kalsa 550 watt olarak DeepCool zaten iyi bir marka ne kadar performans kaybı olur güç tüketimi olarak genelde 600-650 arası bir PSU öneriyorlar ama yine de sormak istedim.
Kasalar hakkında çok bilgim yok ama 650 watt öneriyolar o yüzden msi dedim ama deepcool kasayı seçseniz çok bişey fark etmez diye düşünüyorum.

36k ediyor, monitör hakkında bilgim yok.

36k ediyor, monitör hakkında bilgim yok.

Hazır sistem olması lazım kredi kartına taksit yapacağım.

Hocam ram ile ssd değişmesi lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı