40 bin TL Monitör önerisi

Bütçe
40000

nazzywest

Megapat
Merhaba sadece FPS oyunları oynuyorum ve günümün yarısı bunun ile geçiyor. CS2'de yüksek elolarda takılıyorum ve monitor benim için çok önemli. Bütçem 40bin TL'ye kadar bütçem var sistemim gayet yeterli 5080 ekran kartı ve 9800x3D işlemcim var monitor önerisi yapar mısınız? Zamanında 240Hz Alienware almıştım pek beğenemedim ghosting ve delaylı hisssettiriyordu 144 BenQ'im bile daha iyi hissettiriyordu.

@bluerr işin ustadını da etiketleyelim

Son düzenleme:
480-500hz istersen minimum bu var.

Parlaklığı düşük ama %100 sorun yaparsanız büyük bir sorun olmaz bence.

Bütçe çıkarsa bunu öneririm.

360hz yeter dersen de bu.

Hocam 360hz olursa daha iyi olur bir de 27 inç hiç kullanmadım fps'de hep 24 inç kullandım sorun olur mu alışma konusunda
Seneye 24inç oled çıkacağı söyleniyor.

Hocam sizce 27inç ile fps yüksek eloda oynanır mı birde cs2 için 360 hz üstü kaldırır mı onu düşünüyorum sizce hangisini almalıyım

Hocam sizce 27inç ile FPS yüksek eloda oynanır mı bir de CS2 için 360 Hz üstü kaldırır mı onu düşünüyorum sizce hangisini almalıyım.

Bence oynanır ama tam olarak hangi yüksek elo? CS'den para mı kazanıyorsunuz yoksa hobi olarak mı oynuyorsunuz? Mesela ben Valorant'ta immortal gördüm, en yüksek rank bir üstü Radiant. Şahsen Radiant bile olsam 24inç'e düşüp TN panel almazdım. Para kazanacak olsaydım o zaman düşünürdüm. %3-5 kovalayan biriyseniz size büyüklük fazla gelebilir ama OLED'lerin 27inç adı altında gerçekte 26.5inç olduğunu unutmamak lazım. O kadar büyük değiller yani. Para kazanmıyorsanız takıntı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben Valorant oynarken sorun çekmedim, OLED alıp da 26.5 inç monitörden rahatsız olanı görmedim. Biraz ileriye koyarsanız olur biter.

Hocam biraz FPS oyunların hastasıyım o yüzden yüksek eloda bazen yayın açmayı düşünüyorum ama yaşım 24 o yüzden profesyonel olamayacağımı biliyorum ama FPS benim için bir zevk oldu hiç 26.5 inç kullanmadım oled de denemedim en kaliteli denediğim IPS monitor 240 hz alienware oldu onuda pek beğenmedim

Yüksek elodan kastım 3500 elo faceit radiant'ın bile üzeri yani kısaca

işiniz sırf oyunsa ve 27 inç istemiyorsanız bu alınabilir. tn panel eksisi ama sadece oyuncular için üretilmiş buna bakabilirsiniz.

yok tn olmaz ips diyorsanız ama 27inç istemiyorsanız bunlar da seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…