40 bin TL PC toplama

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 650

Lnx

Hectopat
Arkadaşıma PC topluyoruz bütçemiz 40k, AMD istemiyor NVIDIA + Intel sistem toplamak istiyor. Hikayeli oyun oynamıyor, sadece rekabetçi oyunlar oynuyor Dota 2, CS 2, Apex vb. oyunlar oynuyor. Yani işlemci ağırlıklı, işlemci tercihen Intel, ekran kartını kesinlikle NVIDIA istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
pc bu hazır sistemi alsın CPU i7 12700KF yapıp GPU'yu RTX 4060 Ti yapsın 39 k ya kasa geliyor toplamasıda 42-43 bini bulur.

4060 Ti ASUS Dual GPU kısmının hemen yanında çıkar.

Ellemezse 29 bine geliyor.

Ekran kartı olarak AMD istememesinin sebebi nedir aynı şekilde işlemci olarak da neden AMD istemiyor bu fiyata NVIDIA ekran kartlı güzel bir sistem bulamaz en iyisi 4070 olur.
Anakartı B650M-B SSD Kingston NV3 seç eğer bütçesi çıkarsa işlemciyi 9700X yapsın.
7800XT 4070 Super dengi karttır bu fiyata alınabilecek en iyi sistemlerden biri NVIDIA ekran kartı olsun diye daha kötü bir ekran kartı almak saçma.

Ekran kartı olarak AMD istememesinin sebebi nedir aynı şekilde işlemci olarak da neden AMD istemiyor bu fiyata NVIDIA ekran kartlı güzel bir sistem bulamaz en iyisi 4070 olur.
Anakartı B650M-B SSD Kingston NV3 seç eğer bütçesi çıkarsa işlemciyi 9700X yapsın.
7800XT 4070 Super dengi karttır bu fiyata alınabilecek en iyi sistemlerden biri NVIDIA ekran kartı olsun diye daha kötü bir ekran kartı almak saçma.

Bende Intel+NVIDIA olunca 4060 Ti 12700KF dedim

Daha iyisi bulunabilir. Bu fiyatlarda 4070 sistemler var Intel işlemcilimi hatırlamıyorum.
elimden bu kadar yine fena değil 4060ti +12700KF yapın dedim daha iyi olsun diye

Mükemmel ama SSD'yi 1TB yapacaksın 512 doluyor.

Bu bütçelerde ise benim nezlim de en mantıklısı sistemi teker teker toplamak, ha derseniz ki hazır olsun gene var sistemler ancak kompanent kalitesi özelleştirme yapmadığınız sürece kötü oluyor. Bu nedenle genel olarak hazır sistemler çok sıcak gelmiyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı