40 bin TL bütçe ile güncel bir sistem toplayacağım, beni en az 4-5 sene götürmesini istiyorum. Sıvı soğutma olursa iyi olur. Güvenilir markalardan oluşmasını ve markaların mümkün olduğunca yeni çıkan modellerinden olmasını istiyorum. Hazır sistem olmayacak. Bütçe gerekirse 50 bin TL'ye kadar çıkabilir. 2K monitörüm olduğundan dolayı çoğu oyunu 2K açabilecek bir sistem bekliyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. içerisinde RGB bulundurmayan sistem önerilerine de açığım fakat olmasa da olur.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...r-6000d564l30s-16g-ddr5-fiyati,838527269.html 2 tane.
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam 50k tutuyor.
RTX 5060 Ti'ya da onun AMD muadlili ile toplayacağınız sistemler olur. İlla NVIDIA olacak diye bir kaide yok, AMD de olur amacım fikir sahibi olmak.
Goodram yerine önerebileceğin başka RAM markası var mı?
Niye? O RAM fiyatına göre iyi ve sorunsuz bir RAM.
Aynısını kullanıyorum sorun yaşamadım.Kronik sorunlu olduğuna dair bir bilgi okumuştum, çok fazla duyduğum bir marka değil, sorun çıkarabilecek bir marka mı?
Aynısını kullanıyorum sorun yaşamadım.
Tamamdır hocam, peki alternatif olarak başka anakart öneriniz var mı?