40 bin TL sistem toplama tavsiyesi

42K.

Hocam merhaba, 40.000 TL bütçem var ve SketchUp, 3DS Max gibi uygulamalarda render alıyorum. Aynı zamanda oyun da oynuyorum. Fakat performans canavarı hızlı render alabilecek bir sisteme ihtiyacım var. Özellikle SketchUp'ta Vray render için. Bu bütçeye hazır bir sistem önerebilir misiniz? Bütçenin biraz daha arttığı opsiyonları da gösterirseniz çok memnun olurum. Yani hem render hem oyun için dolu dolu kullanılacak bir sistem önerisi istiyorum, sadece kasa.
Teşekkür ederim. @efebatiin @muratscd @FehmiDogru.js

Elinize sağlık hocam.

Kendi konunu açman daha iyi olur hocam.

Evet monitörde dahil 240 Hz en az.

Merhaba Tebilon'a baktınız mı ya da İtopya vb. Vatan Bilgisayar diyeceğim ama orada da OEM olarak geçen hazır sistemler var özelleştirme çok olmuyor onlarda da ama darboğaz olmamasına dikkat edin derim mesela 4060 Ti alıp i3 10100F'te alamyın mesela darboğaz olabilir yayın açacak mısınız bilmiyorum ama OBS kullanacaksanız işlemci ve ekran kartını bir tık iyi tutmaya bakın derim. Dayımda da 1050 Ti masaüstü var SSD olmasına rağmen çok geç açılıyor (onun masaüstü) bende 4060 laptop var 15 sn de falan açılıyor
Ekran önerisi bence;
Ama vatan da ben sizin için bir kendim özelleştirme yaptım o da 56 bin falan tutuyor maalesef

7700 XT 4060'dan iyi mi 2K'da falan (2K 240 Hz monitör olsa)?

AMD tarafını çok bilmemekle beraber(ekran kartı konusunda) AMD de FSR olduğunu biliyorum ama NVIDIA'nın DLSS gibi başarılı değilmiş galiba ve eğer 4060 Ti olursa 16'lık uçurur o sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…