40 bin TL sistem toplama

Daha iyisi varken daha kötüsünü tavsiye etmeye devam edin... Tebrikler.

Ya niye kötü olsun. 3000'lerde batırdı, 4000 de toparladı. İnceleme video veya makalelerıne, kullanıcı yorumlarına bak hocam. Bır sıkıntı yok. Gayet stabil çalışıyor ve ıyı soğutuyor. Tamam ben de yanlış bilgi verdim. Galax'ı da inceledim. O da güzel kart. Ama ortada kötü tavsiye yok. Sistem gayet mantıklı.

Ya niye kötü olsun. 3000'lerde batırdı, 4000 de toparladı. İnceleme video veya makalelerıne, kullanıcı yorumlarına bak hocam. Bır sıkıntı yok. Gayet stabil çalışıyor ve ıyı soğutuyor. Tamam ben de yanlış bilgi verdim. Galax'ı da inceledim. O da güzel kart. Ama ortada kötü tavsiye yok. Sistem gayet mantıklı.
Tek M.2 yuvalı, soğutmasız Anakart'lı, Ön belleksiz SSD'li, gecikmesi daha yüksek 2x8 GB RAM'li, MSI'ın en kötü ekran kartı serisi olan Ventus'lu sistem öneriyorsunuz. Sonra savunmaya geçiyorsunuz. Tebrikler.

Anakartı +1.7k ya 650MP yapınca 2 tane M.2 ve soğutma oluyor. SSD'yı MP600 yapınca 1GB DRAM ve soğutucu geliyor. RAM'ların CL değeri de fark etse fark etse 2 bilemedin 3FPS fark eder. onları da 32gb yapalım. Yine de sızın sıstemden 2K daha ucuza geliyor. Üstelik daha ıyı bır soğutucu ile. Ekran kartı için daha fazla şey söylemeyeceğim. Ne söylersem söyleyeyim bır şey değişmeyecek. Bu konuda onyargınız devam edecek. Savunma diyorsunuz. O zaman sız de saldıran taraf mı oluyorsunuz. Uzatmak istemedim sadece. Sonuçta tartışıyoruz, savasmıyoruz. Çocuk gibi sistem yarıştırmaya da gerek yok. Bu tartışmayı daha fazla uzatmayacağım ıyı Sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı