40 bin TL telefon önerisi

Bütçe
40000

emirhanbaba1

Centipat
Daha fazla  
40 bin TL bütçem var telefonda aradıklarım:
Sarjı uzun süre götüren.
Video ve fotoğraf için kamerası iyi.
Ekran yenileme hızı önemli değil film dizi izlemek için kaliteli ekran.
Son olarak güncelleme desteği. Her yeni modelde yavaşlayıp unutulan bir telefon olmasın mesela.

Yurt dışı olayını hiç bilmiyorum eğer fazla uğraştırıcı ve sıkıntılı bir şey değilse yurt dışı da alabilirim.

Bence Xioami Ye Girmeyin Hocam Yazlımı Berbat Oluyor 350 Hz Ekranda Olsa Mikro Takılmalar Oluyor Samsungdan Devam Edin Bence Yd S25 Ultra Öneririm 40 41 Arası Ben Kullanıyorum İphone A Bin Basar

Bence Xioami Ye Girmeyin Hocam Yazlımı Berbat Oluyor 350 Hz Ekranda Olsa Mikro Takılmalar Oluyor Samsungdan Devam Edin Bence Yd S25 Ultra Öneririm 40 41 Arası Ben Kullanıyorum İphone A Bin Basar
Önerileriniz için teşekkür ederim de beklentilerimin biraz üstü oldu bu telefonlar. Bunlar mesela çok iyi de bütçeyi az indirsek 35e falan yine yakın kalitede telefonlar var mıdır kamerası 8k değil de 2k falan olsun mesela ram de 8 gayet yeterli oyun oynayan biri değilim telefonda zaten kullanım amacım çok ekstrem değil günlük kullanım.

Önerileriniz için teşekkür ederim de beklentilerimin biraz üstü oldu bu telefonlar. Bunlar mesela çok iyi de bütçeyi az indirsek 35e falan yine yakın kalitede telefonlar var mıdır kamerası 8k değil de 2k falan olsun mesela ram de 8 gayet yeterli oyun oynayan biri değilim telefonda zaten kullanım amacım çok ekstrem değil günlük kullanım.
Valla Hocam Piyasada Kalmadı Diye Biliyorum Ama 2 Ci El Olarakta Temiz Bulursan S24 Ultra Yd Olarak 35 34 Civarıdır Belkide Daha Az 0 O Kadardı Çünkü Başka Alternatif Olarak Ta Samsung A Serisi Veya Veya S Seridi Olarak Fe Veya S Serisi Olarbilir

S24+, S25FE ama bence Xiaomi 15T veya bütçen yeterse 15t Pro al kafan rahat olsun. Bu arada Xiaomi kötü değil. 2. El'e de bulaşma.

S24+, S25FE ama bence Xiaomi 15T veya bütçen yeterse 15t Pro al kafan rahat olsun. Bu arada Xiaomi kötü değil. 2. El'e de bulaşma.
Hocam Bugüne Kadae 4 5 Xioami Kullandım İşlemcisi Snapdragon Yerine Mediatek Olanlar 1 Yıla Çöp Oluyor Denendi Onaylandı Ayriyetten Ekran 120 Hz 144hz Oda Takılıyor Pil Konusunda Şarjı Gidiyor Ama 90 watt 120 Watt Telefon Cayır Cayır Yanıyor Ve Pilde 1 2 Seneye Ömrünü Dolduruyor Bence En Mantıklısı Samsung

Hocam Bugüne Kadae 4 5 Xioami Kullandım İşlemcisi Snapdragon Yerine Mediatek Olanlar 1 Yıla Çöp Oluyor Denendi Onaylandı Ayriyetten Ekran 120 Hz 144hz Oda Takılıyor Pil Konusunda Şarjı Gidiyor Ama 90 watt 120 Watt Telefon Cayır Cayır Yanıyor Ve Pilde 1 2 Seneye Ömrünü Dolduruyor Bence En Mantıklısı Samsung
Yurtdışı alsam bu imei kaydı falan varmış ekstra ücret çıkarıyor galiba?

Hocam şimdi kamera önemliyse ve ekranda önemliyse s24+ ezip geçer. Amiral gemisi ama bütçeyi zorlayabilir. Onun yerine s25fe al fun edition olduğundan biraz daha kısıtlanmis ancak oda mükemmel. O arkadaş güncelleme desteği konusunda da takılmasın 7 yıl güncelleme desteği var Samsung'un.

Yurtdışı alsam bu imei kaydı falan varmış ekstra ücret çıkarıyor galiba?
İmei Samsung Tarafında Hocam Server Kaydı Var Devlette 35 40 K Samsung Server Kaydı Telefoncuların Attığı 4 5 k Civarı

Hocam şimdi kamera önemliyse ve ekranda önemliyse S24+ ezip geçer. Amiral gemisi ama bütçeyi zorlayabilir. Onun yerine S25FE al fun Edition olduğundan biraz daha kısıtlanmis ancak oda mükemmel. O arkadaş güncelleme desteği konusunda da takılmasın 7 yıl güncelleme desteği var Samsung'un.

Yok hocam ben yurt dışı önerdim S25 ultrayı bende de yurt dışı var S25 Ultra abimde de S24 Ultra hani ikisini de kullandım 40 bütçeye bence yurt dışı da olsa alınır çünkü çok sağlamlar.

Hocam şimdi kamera önemliyse ve ekranda önemliyse s24+ ezip geçer. Amiral gemisi ama bütçeyi zorlayabilir. Onun yerine s25fe al fun edition olduğundan biraz daha kısıtlanmis ancak oda mükemmel. O arkadaş güncelleme desteği konusunda da takılmasın 7 yıl güncelleme desteği var Samsung'un.
Bu Arada S24+ Gerek Te Yok Arkadaş 40k Verirse 0 S25 Ultra Alır Yd Kullanırım Derse...

Ama İlla Türkiye Olcaksa Dedikleriniz Çok Mantıklı Ama Ben Xioami Önermem....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı