40 bin TL telefon önerisi

Bütçe
40000
Makaleler
1
Daha fazla  
S23 FE kullanıyorum. Haddinden fazla kronik sorunu var. Garantisi bitti. Değiştirmeyi düşünüyorum. Yerine ne alınır? Honor Magic 8 Lite'a biraz göz kestirdim, iyi görünüyor. Maaş 40 bin, üstüne fazla çıkmak istemiyorum ama kesin değer denilebilecek bir telefon varsa üstüne ekleyebilirim.

Toza dayanıklılık seviyesi IP6X olmalı şart.

S24+ öneririm. Kendim de 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok şuan. Onun muadili Xiaomi 15T Pro ve Honor 400 Pro var.

Samsung'a yanaşmayı düşünmüyorum baya illallah ettirdi bu s23 fe.
Hocam adı üstünde o FE. Normal amiral gemilerinde hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ama eğer illaki farklı alacam diyorsan üstteki önerilerimi düşün. Magic 8 Lite da iyi ama Samsungun FE serisi gibi. Sana tam kalite garantisi vermez uzun süre kullanımda. S24+ tam bir amiral gemisi Exynos 2400 asla üzmeyen bir işlemci, ha sadece pil verimliliği biraz düşük, şarjın çabuk bitebilir zamanla.

Son düzenleme:
Xiaomi 15T Pro bana göre o bütçede alınabilecek en ideal ürün. Honor 400 Pro da alınabilir ama 3 nesildir Honor kullanan biri olarak diyeyim Honor 400 Pro tam fiyatının ürünü 40k bütçen varsa 15T Pro ya yönel.

Poco serileri fazla işlemci odaklı, Samsung da istemiyormuşsun. Magic 7 pro bütçen yetmezse açıkçası seçenek pek yok gibi. Telefonda sosyal medyadan kaynaklı olarak kamera gibi şeylere de odaklanmak gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı