McQuennn95 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 443 Çözümler 2 18 Mayıs 2024 #1 Bu fiyata bu PC nasıldır, pek anlamam yazın almak istiyorum PC ama fiyatına göre daha iyisi alınabilir mi? CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
Bu fiyata bu PC nasıldır, pek anlamam yazın almak istiyorum PC ama fiyatına göre daha iyisi alınabilir mi? CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2024 #2 Gayet iyi sistem alınır. RAM'leri görseldeki gibi seçip alın. Dosya Ekleri IMG_0091.jpeg 195,9 KB · Görüntüleme: 84
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 McQuennn95 dedi: Bu fiyata bu PC nasıldır, pek anlamam yazın almak istiyorum PC ama fiyatına göre daha iyisi alınabilir mi? CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Soğutucu olarak peerless assasın, SSD olarak Adata Legend seçer, RAM'ları da yukarıda söylendiği şekilde yaparsan süper olur.
McQuennn95 dedi: Bu fiyata bu PC nasıldır, pek anlamam yazın almak istiyorum PC ama fiyatına göre daha iyisi alınabilir mi? CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Soğutucu olarak peerless assasın, SSD olarak Adata Legend seçer, RAM'ları da yukarıda söylendiği şekilde yaparsan süper olur.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2024 #4 GaNDaLF_the_Grey dedi: Soğutucu olarak peerless assasın, SSD olarak Adata Legend seçer, RAM'ları da yukarıda söylendiği şekilde yaparsan süper olur. Genişletmek için tıkla... SSD değişmesine çok gerek yok gibi.
GaNDaLF_the_Grey dedi: Soğutucu olarak peerless assasın, SSD olarak Adata Legend seçer, RAM'ları da yukarıda söylendiği şekilde yaparsan süper olur. Genişletmek için tıkla... SSD değişmesine çok gerek yok gibi.
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #5 keremph dedi: SSD değişmesine çok gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... 190 TL fark hiçbir şey değil. okuma/yazma hızı daha ıyı ve soğutuculu.
keremph dedi: SSD değişmesine çok gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... 190 TL fark hiçbir şey değil. okuma/yazma hızı daha ıyı ve soğutuculu.
McQuennn95 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 443 Çözümler 2 11 Haziran 2024 #6 keremph dedi: Gayet iyi sistem alınır. RAM'leri görseldeki gibi seçip alın. Genişletmek için tıkla... Sistem şu anda değişti acaba hangilerini yapmalıyım yaz sonu gibi alacağım. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. Son düzenleme: 16 Haziran 2024
keremph dedi: Gayet iyi sistem alınır. RAM'leri görseldeki gibi seçip alın. Genişletmek için tıkla... Sistem şu anda değişti acaba hangilerini yapmalıyım yaz sonu gibi alacağım. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum.
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #7 McQuennn95 dedi: Sistem şu anda değişti acaba hangilerini yapmalıyım yaz sonu gibi alacağım. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz sonuna fiyatlar çok değişir. Bence alacağın zaman konu aç. O bütçeye 5600/4060tı, monitör, Full ekıpman alırsın şu anda.
McQuennn95 dedi: Sistem şu anda değişti acaba hangilerini yapmalıyım yaz sonu gibi alacağım. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. @GaNDaLF_the_Grey @keremph her şey dahil 30k ya sistem önerir misiniz yeni konu açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaz sonuna fiyatlar çok değişir. Bence alacağın zaman konu aç. O bütçeye 5600/4060tı, monitör, Full ekıpman alırsın şu anda.