Merhaba, uzun zaman ardından 12 yıllık çamaşır makinemızı değiştirmek istiyoruz. Almışken uzun yıllar götürmesini istiyoruz. Internette Bosch en iyisi diyorlar fakat 6 aydır Samsung'un şu modelini kullanan bir kişinin tavsiyesi nedeniyle Samsung arasında çok kaldım. 2 Bosch marka makinesı ile 1 Samsung çamaşır makinesı arasında kaldım. Fiyat 40k kadar yeterli. Bu üçünden hangisini önerirsiniz? Ya da farklı bir tavsiyeniz varsa seve seve paylaşabilirsiniz.
11140 MX 11 Kg Çamaşır Makinesi fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!
11140 MX 11 Kg Çamaşır Makinesi fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!
Hemen hemen eşit özellikleri. Ben şimdiye kadar hep Arçelik kullandım 30 senede bu kullandığım 2ci Arçelik. Samsung kullanmadım. Kullananlar yorumlasın derim. Tabi birde yedek parça lazım olduğunda Arçelik daha uygun fiyatlı olacaktır. Sen genede yengeye sor derim, onun içi rahat olsun sonuçta hanımlar genelde kullanıyor