40 bin TL'ye ekran kartı ve işlemci önerisi

Bütçe
40k

Demirpities3

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim i5-8400 işlemcide yükselteceğim ancak önceliğim ekran kartı. Şu an kullandıgım RX 6500 4 GB 4060 Ti veya sade 4060 almayı düsünüyorum. Bunun yanına hangi işlemci gider? Bütçe 40k.

Son düzenleyen: Moderatör:
40 bin TL sadece ekran kartı ve işlemci için mi?

İşlemcim i5-8400 işlemcide yükselteceğim ancak önceliğim ekran kartı. Şu an kullandıgım RX 6500 4 GB 4060 Ti veya sade 4060 almayı düsünüyorum. Bunun yanına hangi işlemci gider? Bütçe 40k.
Sistemi komple satıp bütçeyi 50 bin TL'e çıkartıp sıfırdan RTX 5070 sistem kurun.

e
40 bin TL sadece ekran kartı ve işlemci için mi?
evet

Sistemi komple satıp bütçeyi 50 bin TL'e çıkartıp sıfırdan RTX 5070 sistem kurun.
önerin varmı komple parçalarla

5070 bir tık pahalı sanırım 28k falan işlemciye ssdye rame psuya ana karta falan para kalmıyor

e

evet

önerin varmı komple parçalarla

5070 bir tık pahalı sanırım 28k falan işlemciye ssdye rame psuya ana karta falan para kalmıyor

Son düzenleme:

genelde fps oyunları oynuyom ideal midir?

Mevcut anakartınızı yakabilirsiniz ayrıca yeni işlemci için anakart da güncellemek lazım zaten bu yüzden direkt hazır bir sistem alın hocam.

okey bu arada bütçem nasıl 50k iyi midir ekipmanda alıcam 15k falan toplam sistem falan 80k olucak idel midir?

Ryzen 7 7700 ile de sistem toplayabilirim ama anakart, PSU ve soğutucudan biraz kısmam gerekir. Bu sistemde tüm parçalar iyi.
tamamdır hocam sağ olun

Ryzen 7 7700 ile de sistem toplayabilirim ama anakart, PSU ve soğutucudan biraz kısmam gerekir. Bu sistemde tüm parçalar iyi.
peki hocam mouse olarak beast x mini pro kulaklık olarak hyperx cloud 3 wireless modelini almayı düsünüyorum nasıldır

Bunlarla değişse daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı