XPG Kyber FSP Hyper Pro'dan çok daha iyi bir PSU değiştirmek saçma olur. Patriot Viper Venom'da çok iyi bir RAM değiştirmeye gerek yok. SSD ve soğutucu değişikliği olabilir.
XPG Kyber FSP Hyper Pro'dan çok daha iyi bir PSU değiştirmek saçma olur. Patriot Viper Venom'da çok iyi bir RAM değiştirmeye gerek yok. SSD ve soğutucu değişikliği olabilir.
Kendin sorunun cevabını bilmiyorsun madem niye "Kyber çok daha iyi" diyorsun. XPG PSU konusunda FSP kadar köklü bir firma değil. Ben FSP olan daha iyi mi bilmiyorum sadece FSP'ye güvendiğimden attım.
Inno3d N50702-12d7-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.