Kesinlikle. Bu bütçede rakip bile değiller ama illa iPhone isteyene bu telefon önerilir. En tepeye bakıldığında S25 Ultra ile 16 Pro Max arasındaki 15 bin TL tartışılır sadece.
Ya zaten Ultra veya Max telefonlar aşırı büyük oluyorlar. Günlük kullanım için bence çok kötü, düz S25 çok daha zarif güzel hoşuma gidiyor ve taşıması daha kolay.
MagSafe, uwb, geniş açı kamera, dinamik ada. Bu özellikler gerçekten kaç kişinin umurunda? Bu özellikler olacak diye pil ömrü berbat, 2 kat daha az RAM'i olan, 3.5 yıl daha eski, işlemcisi çok daha verimsiz bir telefon daha mı iyi gerçekten? İnsanların asıl umurunda olan her konuda 16e daha iyi bir telefon ama bu ön yargı değişmeyecek belli ki. Herkes kendi kararını versin.
Önyargıyla alakası yok ben 40000TL'ye ne 60Hz ne tek kamera ne de çentikli kamera alırım. Tabii üstüne dediğiniz gibi Apple'ın en basit telefonlarına koyduğu özellikleri bile yok.
Önyargıyla alakası yok ben 40000TL'ye ne 60Hz ne tek kamera ne de çentikli kamera alırım. Tabii üstüne dediğiniz gibi Apple'ın en basit telefonlarına koyduğu özellikleri bile yok.
Siz ne alırdınız o zaman? Konu sahibi 13 mü 16e mi demiş, siz para tuzağı ve Apple özellikleri yok demekten başka hiçbir şey dememişsiniz. S25 al mı diyeceksiniz? Adam iPhone istiyor belli ki. 16e para tuzağıysa 35 bin liraya satılan 4 yıllık iPhone 13'e ne demeli? Burada kötünün iyisini seçmek zorundayız. 16e gibi yepyeni yeni nesil işlemcili 8 GB RAM'li 10 saat ekran süreli bir telefon varken 10 bin daha pahalı diye 4 yıllık telefon al deniyor adama. Bu kadar teknolojiyle haşır neşir insanlardan beklenmeyecek derecede ön yargı dolu ve saçma bir durum.
Anlatmak istediğim şeyi ya anlamıyorsun ya anlamamazlıktan geliyorsun. Fiyatı 10000TL daha pahalı fakat özellikleri daha az demişim. Fiyatına göre kötü demek istemişim yani orada. Umarım düzgün eleştirmeyi öğrenirsin.
Anlatmak istediğim şeyi ya anlamıyorsun ya anlamamazlıktan geliyorsun. Fiyatı 10000TL daha pahalı fakat özellikleri daha az demişim. Fiyatına göre kötü demek istemişim yani orada. Umarım düzgün eleştirmeyi öğrenirsin.
Ben okuma yazmayı gayet iyi biliyorum. Apaçık daha kötü bir telefon daha pahalıya satılıyor demişsin. Onu kast etmediysen sen kafandakini yazıya dökmeyi bilmiyorsun demektir.