40 bin TL'ye iPhone 13 mü iPhone 16e mi?

Açıkçası bu özellikler benim de çoğu kullanıcının da umurunda değil. Kaldı ki 16e’nin kamerası da gayet iyi 15 ile baya benzer görünüyor.
Hocam Allah için güldürmeyin. Arkadaşın bahsettiği özellikler gayette son kullanıcıyı etkileyecek özellikler. 16E, 50K para verilecek bir telefon değil. 1/2.55 inç sensörü var, 3.5 senelik cihazdaki ekran var, kocaman çentik var, ekran 60 HZ ve Semih hocamın bahsettiği tüm özellikler olmasada çoğu son kullanıcıyı etkileyecek özellikler. Yapmayın etmeyin şu cihazı şurada önermeyin.

Her çıkan iPhoneda geleceğe yönelik geleceğe yönelik aynı laflar... 3-4 senelik modeller için söyleseniz tamamda 14 Pro şu an satılan iPhone 15 ile aynı işlemciyi ve Rami kullanıyor daha yepyeni cihazı öldürmüşsünüz çöp muammelesi yapmışsınız. Prores adamın yazdıklarından sadece biri orada Promotion dinamik ada magsafe gibi tonla özellik saymış.

Neyi araştıracağım? iPhone 13 16E'den iyi diyen biri mi söylüyor bunu? Asıl ben size araştırmanızı öneririm. 15 falan deseniz yine anlayacağım da şu yılda 13 önermek komedi sadece.
13 daha iyi değil fakat kesinlikle daha f/p. Birisi 50k birisi 33K. 14 İLE 15 arasında fakat 14 bile 16E kadar kısılmış bir cihaz değil.

İlla iPhone takıntınız yok ise bu fiyata S25 var hocam. Kısılmışında kısılmışı değil A18 Prodan daha güçlü olan 8 Elite kullanıyor. Ekran harika kamera harika. S25 ile 16E kıyaslamak S25'e hakaret olacaktır.

Son düzenleme:
Genel iPhone son kullanıcısını hiç tanımıyorsunuz gerçekten. Hep dediğim gibi amacına hizmet eden bir telefon. Bu telefonu sadece 50 bin civarına SIFIR iPhone almak isteyenler alır. 15’den iyi özellikleri var mı var. Adamlar 10 bin daha ucuza 15 ile karşılaştırılabilir alternatif bir telefon yapmış hala neyi tartışıyoruz ben anlamıyorum. Tasarımının kötü olduğuna ben de katılıyorum ama tamamen tercih meselesi. 10 bin cebimde kalsın en güncel telefon olsun birkaç özelliği eksik olsun çentiği olsun tek kamerası olsun çok da umurumda diyecek o kadar çok insan var ki. Ben sırf pil ömründen dolayı bile 16e’yi 15’e tercih ederdim mesela. Her yerinden kısılmış dediğiniz bir gpu çekirdeği eksik işlemci hala 15’dekinden iyi. Bu şartlarda şu telefonu alternatif olarak bile önermeyin demek bana göre ön yargıdan ibaret. Ben kimseye zorla 16e alın demiyorum, şu çöp telefon asla alınmaz yargısını yıkmaya çalışıyorum çünkü hakkı yeniyor apaçık. Daha fazla tartışmayacağım bu konuyu. Android isteyen zaten gitsin S25 alsın. Kağıt üstünde daha iyi bir telefon evet. Ama iOS takıntım var doğrudur. Android sevmiyorum.

Katiliyorum. Arti 16E alinmaz diye tutturan arkadaslarin hayatinda iki farkli iphone modeli kullanmadigina eminim

Bir de ek olarak alti ustu telefon uzerine sohbet ediyoruz. Soylesin boylesin gibi saldirgan uslup dogru degil. Lafim size degil hocam, sizin mesaja yazanlara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…