Merhaba, üç yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum. Batarya performansından memnun değilim ve açıkçası özgür bir cihaz için Android'e geçmek istiyorum. Maksimum 40 bin TL olmak üzere Android cihaz tavsiyelerinize açığım.
Aklımda Xiaomi 15 var.
İkinci el veya yurt dışı olması fark etmez.
Merhaba, üç yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum. Batarya performansından memnun değilim ve açıkçası özgür bir cihaz için Android'e geçmek istiyorum. Maksimum 40 bin TL olmak üzere Android cihaz tavsiyelerinize açığım.
Aklımda Xiaomi 15 var.
Emlak işiyle uğraştığım için fotoğraflarla biraz haşır neşirim, kalite konusunda bu zamana kadar problem yaşamadım. S23 Ultra tavsiye ederim, yurt dışı düşünürsen S25 Ultralar da güzel göz atabilirsin.
Hocam S25+ ile iPhone 13 Pro'yu karşılaştırdım. Hoparlör, Face ID, kamera konusunda iPhone net olarak daha iyi. Samsung'un sadece bataryası öndeydi. O yüzden Samsung düşünmüyorum açıkçası.
Aklımda Xiaomi 15 var.
Emlak işiyle uğraştığım için fotoğraflarla biraz haşır neşirim, kalite konusunda bu zamana kadar problem yaşamadım. S23 Ultra tavsiye ederim, yurt dışı düşünürsen S25 Ultralar da güzel göz atabilirsin.
S23U kesinlikle harika sd 8gen2 10xoptik felan çok iyi. Belki tek eksisi 4k60fpsde lens geçişi yok. Ama kayıt öncesi secince tum lensler çekiyor 4k60fps
S23u kesinlikle harika SD 8gen2 10xoptik falan çok iyi. Belki tek eksisi 4K60FPS'de lens geçişi yok. Ama kayıt öncesi secince tum lensler çekiyor 4K60FPS.