40 bin TL'ye iPhone önerisi

Bütçe
40.000
Sıfır düz iphone 14 alırsın.
14'ün, 13 ile arasındaki fiyat farkını hak etmediğini düşünüyorum hocam.
Zahmete girmek istemiyorsan 2.el 13 Pro'ya da sıfır 13 alacaksın.
Dediğim gibi 2. el 13 Pro'lar %80 civarı pilde ve sıfır 13'ten pahalı oluyor. Bence almak mantıksız, siz ne düşünüyorsunuz? Eğer yd kullanmak sıkıntı yaratmıyorsa onu da yapabilirim ama kullanmadım daha önce.

Yurt dışı alıp kayıtsız kullanmak mantıklı ama ben uğraşmam diyorsanız 2.el 13 Pro alın pili ne kadar düşük olsa da değiştirip kullanırsınız düz 13 ile fark çok.

Yurt dışı alıp kayıtsız kullanmak mantıklı ama ben uğraşmam diyorsanız 2.el 13 Pro alın pili ne kadar düşük olsa da değiştirip kullanırsınız düz 13 ile fark çok.
Telefonun kullanıma açık olmadığı 4 aylık sürede siz ne yapmayı önerirsiniz hocam?
Bir de pil değişiminin ucuz olacağını sanmıyorum. Pro'da ne gibi avantajlar var düz modele göre? Ben ram ve ekran yenileme hızı dışında bir şey bilmiyorum.

Telefoto kamera ve pil daha uzun gidiyor dediklerinden sonra 4 aylık sürede SIM kartını başka cihaza takıp 2 telefon yapacaksın başka yapacak bir şey yok serviste pil değişimi 3550 TL Deji gibi yan sanayi batarya ya da orijinal çıkma batarya taktırabilirsin daha ucuza gelir.

Son düzenleme:
Bedavaya mı veriliyor hocam o farklar? 10bin TL fiyat farkı var arada.

Peki hocam siz ne tavsiye edersiniz temiz ikinci el 13 Pro, sıfır 13 ve YD 15 Pro arasından?

S24 Plus her bakımdan iPhone 15 dengi bir cihaz ama 40.000 liraya iPhone 13 alın siz.

S24 Plus her bakımdan iPhone 15 dengi bir cihaz ama 40.000 liraya iPhone 13 alın siz.
Açıklama yapmaya değecek bir profil sergilemediniz hocam. Başka konularda insanlara salça olabilirsiniz.

Yurt dışı s24 ultra alın , bu gun itibariyle 10 ay kullanma hakkın olur s25 ultra gelince kayıt fiyatları 150 dolara kadar düşer yaparsınız .30 bine en tepe telefonu alıyorsun en mantıklısı budur başka seçenek bakmaya gerek yoktur ki bende 14 pro ve s24 u yurt dışı var şuan aldığımdan beri 14 pro sadece araca bağlı müzik çalar niyetine kullanıyorum hiç bir işime yaramıyor..

Bana satabilirsiniz hocam o zaman 14 Pro'yu. Ultra, Plus, Pro Max modelleriyle ilgilenmiyorum boyutlarından ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…