asels Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 3.015 5 Kasım 2024 #21 h1ve dedi: Bedavaya mı veriliyor hocam o farklar? 10bin TL fiyat farkı var arada. Genişletmek için tıkla... Parayla ama rakamlar değişmiş. 36 ya 40 idi.
h1ve dedi: Bedavaya mı veriliyor hocam o farklar? 10bin TL fiyat farkı var arada. Genişletmek için tıkla... Parayla ama rakamlar değişmiş. 36 ya 40 idi.
h1ve Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #22 @asels Öyle olsa haklısınız hocam, bir üst model olması bile değer 4bin farka ama öyle değil maalesef.
@asels Öyle olsa haklısınız hocam, bir üst model olması bile değer 4bin farka ama öyle değil maalesef.
K Kara44 Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 123 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #23 h1ve dedi: Bana satabilirsiniz hocam o zaman 14 Pro'yu. Ultra, Plus, Pro Max modelleriyle ilgilenmiyorum boyutlarından ötürü. Genişletmek için tıkla... Boyut büyük ama benim için daha iyi oluyor ,proje açıp kalemle ölçü vermek ,yerinde çizmek vesaire çok kullanışlı oluyor ,14 pro çevreden talibi çok
h1ve dedi: Bana satabilirsiniz hocam o zaman 14 Pro'yu. Ultra, Plus, Pro Max modelleriyle ilgilenmiyorum boyutlarından ötürü. Genişletmek için tıkla... Boyut büyük ama benim için daha iyi oluyor ,proje açıp kalemle ölçü vermek ,yerinde çizmek vesaire çok kullanışlı oluyor ,14 pro çevreden talibi çok
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.054 Çözümler 28 Yer Adana 5 Kasım 2024 #24 h1ve dedi: Bedavaya mı veriliyor hocam o farklar? 10bin TL fiyat farkı var arada. Peki hocam siz ne tavsiye edersiniz temiz ikinci el 13 Pro, sıfır 13 ve yurt dışı 15 Pro arasından? Genişletmek için tıkla... 13 Pro tercih ederim yurt dışı cihazla uğraşmam bataryayı değiştirir mis gibi kullanırım.
h1ve dedi: Bedavaya mı veriliyor hocam o farklar? 10bin TL fiyat farkı var arada. Peki hocam siz ne tavsiye edersiniz temiz ikinci el 13 Pro, sıfır 13 ve yurt dışı 15 Pro arasından? Genişletmek için tıkla... 13 Pro tercih ederim yurt dışı cihazla uğraşmam bataryayı değiştirir mis gibi kullanırım.